Galetes de civada i xocolata - Pa amb vi i sucre
Aquestes galetes de civada i xocolata són de les més bones que he fet fins ara; de totes les receptes de galetes que he publicat, aquestes han passat a ser les meves preferides. Les vaig fer fa un parell de setmanes, però fins avui no havia trobat el moment d’escriure'n la recepta. És diumenge a la tarda mentre l’escric, des del sofà de casa i amb el portàtil a la falda, prenent un tè tot recordant l’aroma i sabor d’aquestes galetes, uff… ara m’ha creat una necessitat i n’hauré de tornar a fer ben aviat!
galetes, civada, xocolata
17848
post-template-default,single,single-post,postid-17848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Galetes de civada i xocolata

Aquestes galetes de civada i xocolata són de les més bones que he fet fins ara; de totes les receptes de galetes que he publicat, aquestes han passat a ser les meves preferides.

Les vaig fer fa un parell de setmanes, però fins avui no havia trobat el moment d’escriure’n la recepta.

És diumenge a la tarda mentre l’escric, des del sofà de casa i amb el portàtil a la falda, prenent un tè tot recordant l’aroma i sabor d’aquestes galetes, uff… ara m’ha creat una necessitat i n’hauré de tornar a fer ben aviat!

Galetes civada xoco llet

Ingredients

165 g de farina de rebosteria

130 g de flocs de civada

130 g de mantega a temperatura ambient

150 g de gotes de xocolata amb llet Simon Coll

160 g de panela

1 cullerada de xarop d’atzavara

1 ou

½ culleradeta de bicarbonat

½ culleradeta de canyella

½ culleradeta de sal

½ culleradeta de pasta concentrada de vainilla

Elaboració

  1. Per començar, barregeu la farina, els flocs de civada, el bicarbonat, la sal i la canyella. Reserveu-ho.
  2. Al bol de la Kitchen Aid barregeu la mantega amb la panela. Afegiu l’ou i seguiu batent fins que s’hagi integrat.
  3. Afegiu-hi la pasta de vainilla i el xarop d’atzavara.
  4. Afegiu els ingredients secs i seguiu barrejant fins obtenir una pasta homogènia,
  5. Incorporeu les gotes de xocolata i barregeu amb cura.
  6. Un cop tingueu la massa lligada, cobriu-la amb paper film i guardeu-la a la nevera durant 30 minuts.
  7. Preescalfeu el forn a 175 graus.
  8. Doneu forma a les galetes amb les mans o bé amb una cullera de servir gelats.
  9. Col.loqueu-les en una safata per anar al forn coberta amb paper de forn, i deixeu una separació d’uns 5 cm entre galeta i galeta.
  10. Decoreu-les amb unes gotes de xocolata i uns flocs de civada i enforneu-les durant 12 o 14 minuts.
  11. Deixeu-les refredar sobre una reixeta i un cop fredes guardeu-les en un pot hermètic.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari