Galetes de civada - Pa amb vi i sucre
Aquestes galetes de civada son bastant diferents de la resta de receptes de galetes que tinc publicades, ja que d’entrada, no porten ni farina ni mantega, per tant, a més de delicioses son molt saludables. Com sempre que vull fer alguna nova recepta, he buscat per la xarxa receptes de galetes de civada, i entre vàries que m’han agradat i també tenint en compte els ingredients que tenia per casa, he fet la meva versió. Us he de dir que després de fer-les i tastar-les, crec que he trobat en aquestes galetes de civada el mos ideal i saludable per mig matí. Si us agrada la civada, de ben segur que aquestes galetes us agradaran.
galetes, civada
17095
post-template-default,single,single-post,postid-17095,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Galetes de civada

Aquestes galetes de civada son bastant diferents de la resta de receptes de galetes que tinc publicades, ja que d’entrada, no porten ni farina ni mantega, per tant, a més de delicioses son molt saludables.

Com sempre que vull fer alguna nova recepta, he buscat per la xarxa receptes de galetes de civada, i entre vàries que m’han agradat i també tenint en compte els ingredients que tenia per casa, he fet la meva versió.

Us he de dir que després de fer-les i tastar-les, crec que he trobat en aquestes galetes de civada el mos ideal i saludable per mig matí.

Si us agrada la civada, de ben segur que aquestes galetes us agradaran.

Ingredients

400 g de flocs de civada integral ecològica

3 plàtans madurs

100 g de sèsam

50 g de nous

50 g d’avellanes crues

50 g de panses de corint

3 cullerades soperes de mel

1 culleradeta de canyella en pols

Elaboració

  1. En un bol barrejarem els flocs de civada, les llavors de sèsam, les nous i avellanes picades, les panses, la mel i la canyella en pols.
  2. En un altre bol aixafarem els plàtans fins que quedi una pasta ben fina i sense grumolls.
  3. Barrejarem tots els ingredients.
  4. Preescalfarem el forn a 200º
  5. Posarem paper de forn en una safata per anar al forn, i hi anirem posant boletes de massa que aixafarem una mica amb la ma.
  6. Baixarem la temperatura del forn a 180º i les enfornarem entre 15 i 18 minuts.
  7. Les retirarem i les deixarem refredar sobre una reixeta.

 

Etiquetes:
4 Comentaris
  • Coloma
    Publicat el 10:44h, 05 octubre Respon

    Avui hem provat de fer-les! Ens faltava un platan aixi que he afegit mantega d’ ametlla i han quedat molt bones tambe! Gracies! Anirem altres receptes de les teves 😉

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 08:41h, 07 octubre Respon

      Hola Coloma! És clar, si falta algun ingredient hem de buscar alternatives!. Me n’alegro que t’hagin agradat.
      Una abraçada!

      Sònia

  • Clara
    Publicat el 19:29h, 06 octubre Respon

    M’encanten aquestes galetes! T’han quedat de luxe

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 08:42h, 07 octubre Respon

      Moltes gràcies Clara!
      Una abraçada,

      Sònia

Publicar un comentari