Galetes de gingebre - Pa amb vi i sucre
Finalment he pogut fer les galetes de gingebre! Dic finalment, perquè cada any per aquestes dates penso que les he de fer, i al final un dia per una cosa, l’altre per una altra… va passant el temps i quan m’adono ja estem a l’estiu! Doncs en fi, que aquest any habemus galetes de gingebre! Us aviso que amb aquestes proporcions en surten bastantes, o sigui que si voleu fer algun paquetet per regalar quedareu la mar de bé. Ah! I son molt llamineres; us aviso que no podreu menjar-ne només una!
galetes, gingebre
17611
post-template-default,single,single-post,postid-17611,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Galetes de gingebre

Finalment he pogut fer les galetes de gingebre! Dic finalment, perquè cada any per aquestes dates penso que les he de fer, i al final un dia per una cosa, l’altre per una altra… va passant el temps i quan m’adono ja estem a l’estiu!

Doncs en fi, que aquest any habemus galetes de gingebre!

Us aviso que amb aquestes proporcions en surten bastantes, o sigui que si voleu fer algun paquetet per regalar quedareu la mar de bé.

Ah! I son molt llamineres; us aviso que no podreu menjar-ne només una!

Ingredients

440 g de farina

225 g de mantega

200 g de sucrè morè

150 g de mel

1 ou

1 culleradeta de llevat químic

2 culleradetes de canyella en pols

2 culleradetes de gingebre en pols

Elaboració

  1. Barrejarem i tamisarem la farina, el llevat, la canyella i el gingebre.
  2. Al bol de la Kitchen Aid amb l’accessori pala barrejarem la mantega a temperatura ambient amb el sucre.
  3. Un cop estigui ben integrat afegirem la mel i a continuació l’ou. Seguirem barrejant fins que estigui tot ben integrat.
  4. Afegirem la farina, el llevat, la canyella i el gingebre i seguirem barrejant fins que tinguem una massa homogènia.
  5. En farem una bola, la taparem amb paper film i la guardarem a la nevera durant 2 o 3 hores.
  6. Passat aquest temps, estirarem la massa amb un corró deixant un gruix de ½ cm. Tallarem les galetes amb la forma que volguem, les posarem sobre paper forn en una safata i enfornarem a 200º durant uns 8 minuts.
  7. Quan es comencin a enrossir pel voltant ja les podeu treure i deixar sobre una reixeta. Veureu que encara son toves, quan es refredin veureu que queden dures i cruixents.

 

Etiquetes:
2 Comentaris
  • La bioteca
    Publicat el 21:04h, 19 desembre Respon

    A mí sempre em passa també, que cada any en vull fer per regalar als clients de la botiga i no ho acabo fent, a veure si m’hi poso aquest any i les podem regalar… abans de Reis! ?

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 06:40h, 21 desembre Respon

      És que a vegades per molt que et planifiquis sempre surten altres coses!!!
      Bones Festes!

      Sònia

Publicar un comentari