Galetes de gingebre
Finalment he pogut fer les galetes de gingebre! Dic finalment, perquè cada any per aquestes dates penso que les he de fer, i al final un dia per una cosa, l’altre per una altra… va passant el temps i quan m’adono ja estem a l’estiu!
Doncs en fi, que aquest any habemus galetes de gingebre!
Us aviso que amb aquestes proporcions en surten bastantes, o sigui que si voleu fer algun paquetet per regalar quedareu la mar de bé.
Ah! I son molt llamineres; us aviso que no podreu menjar-ne només una!
Ingredients
440 g de farina
225 g de mantega
200 g de sucrè morè
150 g de mel
1 ou
1 culleradeta de llevat químic
2 culleradetes de canyella en pols
2 culleradetes de gingebre en pols
Elaboració
- Barrejarem i tamisarem la farina, el llevat, la canyella i el gingebre.
- Al bol de la Kitchen Aid amb l’accessori pala barrejarem la mantega a temperatura ambient amb el sucre.
- Un cop estigui ben integrat afegirem la mel i a continuació l’ou. Seguirem barrejant fins que estigui tot ben integrat.
- Afegirem la farina, el llevat, la canyella i el gingebre i seguirem barrejant fins que tinguem una massa homogènia.
- En farem una bola, la taparem amb paper film i la guardarem a la nevera durant 2 o 3 hores.
- Passat aquest temps, estirarem la massa amb un corró deixant un gruix de ½ cm. Tallarem les galetes amb la forma que volguem, les posarem sobre paper forn en una safata i enfornarem a 200º durant uns 8 minuts.
- Quan es comencin a enrossir pel voltant ja les podeu treure i deixar sobre una reixeta. Veureu que encara son toves, quan es refredin veureu que queden dures i cruixents.
La bioteca
Publicat el 21:04h, 19 desembreA mí sempre em passa també, que cada any en vull fer per regalar als clients de la botiga i no ho acabo fent, a veure si m’hi poso aquest any i les podem regalar… abans de Reis! ?
Sònia Berengueras
Publicat el 06:40h, 21 desembreÉs que a vegades per molt que et planifiquis sempre surten altres coses!!!
Bones Festes!
Sònia