Gelat de xocolata i amatllons - Pa amb vi i sucre
Quan fa uns anys vaig comprar la Kitchen Aid, tenia clar que l’únic accessori que compraria algun dia seria el de la geladera; i d’aquest estiu no ha passat; m’he liat la manta al cap i aprofitant les rebaixes l’he comprat. Ha sigut rebre el paquet i faltar-me temps per estrenar-la; i és que sóc una mica impacient! Així doncs, des d’aquest cap de setmana declaro inaugurada la temporada de gelats casolans; i ho faig per la porta grossa, amb aquest Gelat de xocolata i amatllons de Xocolata Amatller; la marca més gourmet de Simón Coll. Un gelat cremós i altament addictiu! Els amatllons estan fets d’ametlla marcona, torrada i caramelitzada recoberta de xocolata blanca i empolvorada en cacau pur. Què, ja esteu salivant? Doncs preneu bona nota de la recepta!
gelat, xocolata
17789
post-template-default,single,single-post,postid-17789,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gelat de xocolata i amatllons

Quan fa uns anys vaig comprar la Kitchen Aid, tenia clar que l’únic accessori que compraria algun dia seria el de la geladera; i d’aquest estiu no ha passat; m’he liat la manta al cap i aprofitant les rebaixes l’he comprat.

Ha sigut rebre el paquet i faltar-me temps per estrenar-la; i és que sóc una mica impacient!

Així doncs, des d’aquest cap de setmana declaro inaugurada la temporada de gelats casolans; i ho faig per la porta grossa, amb aquest Gelat de xocolata i amatllons de Xocolata Amatller; la marca més gourmet de Simón Coll. Un gelat cremós i altament addictiu!

Els amatllons estan fets d’ametlla marcona, torrada i caramelitzada recoberta de xocolata blanca i empolvorada en cacau pur. Què, ja esteu salivant?

Doncs preneu bona nota de la recepta!

Ingredients

350 g de llet sencera

350 g de nata per muntar mínim 35% materia grassa

3 rovells d’ou

145 g de sucre

1 vaina de vainilla

1 pessic de sal

140 g de gotes de xocolata 70% Simon Coll

Amatllons Xocolata Amatller

Elaboració

  1. En un cassó posarem la llet, la nata i un pessic de sal i ho posarem al foc.
  2. Amb un ganivet obrirem la vaina de vainilla, rascarem l’interior per treure’n la polpa i l’afegirem.
  3. Quan comenci a agafar una mica de temperatura afegirem les gotes de xocolata i deixarem que arrenqui el bull.
  4. Mentre, en un altre recipient barrejarem el sucre amb els rovells d’ou.
  5. Quan la llet comenci a bullir, l’abocarem a la barreja de sucre i rovells mentre seguim remenant.
  6. Tornarem a posar la mescla al foc baix i sense deixar de remenar esperarem que espesseixi. Em aquest punt, paciència i molta atenció; ja que la crema no ha d’arribar a bullir.
  7. Abocarem la crema en un bol, la taparem amb paper film i la deixarem refredar.
  8. Un cop freda la guardarem a la nevera un mínim de 8 hores.
  9. Un cop transcurregut aquest temps, posarem la geladora a la Kitchen Aid, posarem la velocitat 1 i abocarem la crema.
  10. Ho deixarem mantecar uns 20 minuts.
  11. Piqueu els amatllons i incorporeu-los quan faltin 1 o 2 minuts per acabar de mantecar.
  12. Guardeu el gelat en un recipient hermètic al congel.lador i quan el volgueu servir treieu-lo 10 minuts abans.

Etiquetes:

Publicar un comentari