Gots de cheesecake amb nabius i crumble
Després de vàries setmanes sense publicar, avui m’he decidit per un pastís de formatge, però no un de qualsevol, sinó un pastís de formatge en got.
Aquest pastís no requereix forn, només heu de fer el crumble que amb pocs minuts el tindreu cuit; i si us voleu estalviar el crumble, també podeu posar una base de galetes triturades, menys feina impossible!
Postres ràpides, senzilles i molt refrescants; ideals per aquests dies de calor!
Ingredients per a 4 persones
250 grs de formatge mascarpone
50 grs de nata muntada
25 grs de sucre
250 grs de nabius
60 ml d’aigua
50 grs de sucre
El suc de mitja llimona
50 g de farina
50 g d’ametlla molta
50 g de mantega
25 g de sucre
1 pessic de sal
Elaboració
- Començarem fent el coulis de nabius; posarem els nabius en un cassó amb l’aigua, el suc de mitja llimona i 50 grs de sucre. En el moment que comenci a bullir, ho deixarem 10 o 12 minuts a foc lent. Ho triturarem i ho deixarem refredar.
- Per fer el crumble, en un bol posarem la farina, la farina d’ametlla, el sucre, un pessic de sal i la mantega molt freda. Ho esmicolarem amb els dits i ho enfornarem sobre paper de forn a 200º fins que sigui ros.
- Barrejarem el formatge amb la nata montada i el sucre i ho guardarem a la nevera.
- Al moment de montar els gots, posarem una mica de crumble al fons, després una mica de formatge, una mica de coulis de nabius, tornarem a posar formatge i coulis de nabius i ho decorarem amb un grapat de nabius.
Rosa Maria
Publicat el 18:59h, 29 desembreBona pinta ho faré,
Sònia Berengueras
Publicat el 19:09h, 29 desembreM’alegro que t’agradi, ho pots fer amb altra fruita també, com gerds per exemple, i quan n’és temporada, amb figues queda boníssim.
Una abraçada,
Sònia