Granola - Pa amb vi i sucre
Segur que sou molts els que preneu cereals per esmorzar; però sabeu que podeu preparar vosaltres mateixos la granola? És tan fàcil de fer i la trobareu tan bona que segur que repetireu i n’anireu variant la recepta incorporant altres ingredients. La granola no és més que una barreja de civada i fruits secs, a la que hi podeu afegir altres cereals, llavors, fruita deshidratada, fruita fresca… Ideal per esmorzar amb la llet o bé barrejada amb iogurt; tot i que sola és un autèntic vici, i és que la dolçor i la textura cruixent son totalment addictives!
granola, civada, cereals, esmorzars
17521
post-template-default,single,single-post,postid-17521,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Granola

Segur que sou molts els que preneu cereals per esmorzar; però sabeu que podeu preparar vosaltres mateixos la granola? És tan fàcil de fer i la trobareu tan bona que segur que repetireu i n’anireu variant la recepta incorporant altres ingredients.

La granola no és més que una barreja de civada i fruits secs, a la que hi podeu afegir altres cereals, llavors, fruita deshidratada, fruita fresca…

Ideal per esmorzar amb la llet o bé barrejada amb iogurt; tot i que sola és un autèntic vici, i és que la dolçor i la textura cruixent son totalment addictives!

 

Ingredients

400 g de flocs de civada

100 g d’avellanes crues

100 g d’anacards crus

70 g de llavors (chía, sèsam, pipes…)

3 culleradetes de canyella en pols

100 g de xarop d’atzavara

50 g de mel

1 cullerada d’oli de d’oliva

40 g de nabius secs

40 g de panses

Elaboració

  1. Primer de tot escalfarem el forn a 170º.
  2. En un bol barrejarem tots els ingredients secs: la civada, les avellanes, els anacards, les llavors i la canyella en pols.
  3. Afegim una cullerada d’oli d’oliva, el xarop d’atzavara i la mel; i ho barregem bé.
  4. Agafem la safata del forn, hi posem paper sulfuritzat, i escampem la granola i l’enfornem uns 20 o 25 minuts.
  5. Cada 5 minuts l’haureu de remenar amb una cullera, i anar vigilant que no es cremi.
  6. Un cop estigui torradeta i cruixent, la traurem del forn i la deixarem refredar.
  7. Un cop freda, hi barrejarem els nabius i les panses i la guardarem en pots hermètics.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari