Hummus de carbassa - Pa amb vi i sucre
M’encanta l’hummus, crec que ja es nota, perquè a més d’aquest hummus de carbassa, tinc publicades les receptes d’ hummus de moniato, hummus de nyàmera i hummus de carxofa. M’agrada no només pel sabor, sinó pel concepte de compartir a taula. De fet, trobo que podria ser un bon entrant saludable de cara als àpats d’aquestes festes; inclús en podríem posar dos o tres de diferents amb unes torradetes. Què us sembla la idea? Us animeu?
hummus, carbassa
17576
post-template-default,single,single-post,postid-17576,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hummus de carbassa

M’encanta l’hummus, crec que ja es nota, perquè a més d’aquest hummus de carbassa, tinc publicades les receptes d’ hummus de moniato, hummus de nyàmera i hummus de carxofa.

M’agrada no només pel sabor, sinó pel concepte de compartir a taula.

De fet, trobo que podria ser un bon entrant saludable de cara als àpats d’aquestes festes; inclús en podríem posar dos o tres de diferents amb unes torradetes.

Què us sembla la idea? Us animeu?

Ingredients

400 g de carbassa cuita al forn

100 g de cigrons cuits

1 cullerada sopera de tahine

1 gra d’all

El suc de ½ llimona

Aigua de coure els cigrons

OOVE

Sal

Pebre

Per decorar

Sèsam torrat

Nous pecanes

OOVE

Elaboració

  1. Posem els cigrons, la carbassa cuita, la tahine, el gra d’all, el suc de llimona i una mica d’aigua de la cocció dels cigrons al got del túrmix i ho triturem.
  2. Quan estigui cremós hi afegim l’oli d’oliva, i continuem triturant fins obtenir la textura ideal. Salpebrem i tornem a triturar.
  3. Ho servim en un bol o plat fondo, amb un raig d’OOVE i ho decorem amb una mica de sèsam torrat, i uns fruits secs picats.
  4. Ho podem acompanyar d’unes torradetes, crackers, pa de pita…

 

Etiquetes:

Publicar un comentari