Hummus de moniato - Pa amb vi i sucre
M’encanten els moniatos, quan n’és temporada en compro quasi cada setmana, i normalment els faig sempre al forn, m’encanta menjar-los a cullerades… Sempre miro que siguin de mida petita, ja que es couen abans, i així sempre tinc l’excusa de menjar-me’n un parell… El cap de setmana passat vaig comprar els primers d’aquesta temporada, dolcíssims, per cert. Tenia clar que volia fer un hummus de moniato i així tenir un entrant per dinar. Com sempre, vaig estar buscant receptes a diferents blogs i en vaig trobar de força diferents. Aquesta recepta que us poso, ve d’agafar una mica d’aquí i una mica d’allà. Si us agraden els moniatos, no deixeu de fer aquesta recepta, us encantarà!
Hummus, moniato
17069
post-template-default,single,single-post,postid-17069,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hummus de moniato

M’encanten els moniatos, quan n’és temporada en compro quasi cada setmana, i normalment els faig sempre al forn, m’encanta menjar-los a cullerades… Sempre miro que siguin de mida petita, ja que es couen abans, i així sempre tinc l’excusa de menjar-me’n un parell…

El cap de setmana passat vaig comprar els primers d’aquesta temporada, dolcíssims, per cert.

Tenia clar que volia fer un hummus de moniato i així tenir un entrant per dinar. Com sempre, vaig estar buscant receptes a diferents blogs i en vaig trobar de força diferents. Aquesta recepta que us poso, ve d’agafar una mica d’aquí i una mica d’allà.

Si us agraden els moniatos, no deixeu de fer aquesta recepta, us encantarà!

 

Ingredients

150 g de cigrons cuits

3 moniatos petits o 2 de mitjants cuits al forn

1 cullerada sopera de tahine

1 gra d’all

El suc de ½ llimona

Aigua de coure els cigrons

Oli d’oliva

Sal

Pebre

Per decorar

Sèsam torrat

Fruits secs (nous pecanes, festucs…)

Elaboració

 1. Posem els cigrons, els moniatos, la tahine, el gra d’all, el suc de llimona i una mica d’aigua de la cocció dels cigrons al got del túrmix i ho triturem.
 2. Quan estigui cremós hi afegim l’oli d’oliva, i continuem triturant fins obtenir la textura ideal. Salpebrem i tornem a triturar.
 3. Ho servim en un bol o plat fondo, amb un raig d’oli i ho decorem amb una mica de sèsam torrat, i uns fruits secs picats.
 4. Ho podem acompanyar d’unes torradetes, crackers, pa de pita…

 

 

Etiquetes:
5 Comentaris
 • Clara
  Publicat el 23:06h, 29 setembre Respon

  Jo també sóc una enamorada dels moniatos i m’ha encantat la recepta! La faré si o si!

  • Sònia Berengueras
   Publicat el 21:52h, 04 octubre Respon

   Doncs ja em diràs com t’ha anat! Gràcies per comentar!
   Una abraçada!

 • Mireia M
  Publicat el 13:20h, 22 novembre Respon

  Quina bona pinta!!!! Aquesta nit la faré, a veure com queda 😛

  Gràcies!!!!

  • Sònia Berengueras
   Publicat el 07:28h, 25 novembre Respon

   Gràcies Mireia!

   Ja em diràs com t’ha anat!

   Una abraçada,

   Sònia

 • Anna
  Publicat el 07:14h, 09 octubre Respon

  Te molt bona pinta !! Ja he guardat la recepte !!

Publicar un comentari