Lemon Curd o Crema de Llimona - Pa amb vi i sucre
El Lemon Curd és una crema de llimona típica de la gastronomia britànica. És ideal per farcir pastissos, creps, o simplement per untar. Jo tinc molta tirada als sabors cítrics, i el primer dia que la vaig fer, vaig haver de repetir, perquè va ser vista i no vista! Si us agraden els cítrics, aquesta és sense dubte, la vostra crema. La recepta és del blog Retalls de Cuina, i la veritat és que estic totalment d’acord en que es tracta d’una crema altament adictiva.
Lemon Curd, Crema de Llimona, llimona
16903
post-template-default,single,single-post,postid-16903,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Lemon Curd o Crema de Llimona

El Lemon Curd és una crema de llimona típica de la gastronomia britànica. És ideal per farcir pastissos, creps, o simplement per untar.

Jo tinc molta tirada als sabors cítrics, i el primer dia que la vaig fer, vaig haver de repetir, perquè va ser vista i no vista!

Si us agraden els cítrics, aquesta és sense dubte, la vostra crema.

La recepta és del blog Retalls de Cuina, i la veritat és que estic totalment d’acord en que es tracta d’una crema altament adictiva.

 

Ingredients

2 ous mitjans

2 rovells d’ous

120 ml de suc de llimona

1 cullerada de ratlladura de llimona

100 g de sucre

1 pessic de sal

70 g de mantega

Elaboració

  1. Posarem aigua en una cassola i la posarem al foc, ja que farem la crema al bany maria.
  2. En un bol, barrejarem els ous sencers, els rovells d’ou, el suc de llimona, la ratlladura, el sucre i sal.
  3. Quan estigui ben barrejat incoporarem la mantega tallada a daus.
  4. Posarem el bol al bany maria i anirem remenant fins que la crema espesseixi, aproximadament 15 minuts.
  5. Passarem la crema per un colador i la deixarem refredar tapada amb paper film de tal manera que toqui la crema, per evitar que faci crosta. Un cop freda la posarem a la nevera i ja en podreu gaudir.

Etiquetes:

Publicar un comentari