Llagostins amb amb arròs verd vietnamita - Pa amb vi i sucre
Fa un parell de setmanes vaig anar a un supermercat asiàtic de Barcelona i vaig comprar dos ingredients nous per mi: el panko, que vaig fer servir per arrebossar les croquetes de cigrons, i l’arròs verd vietnamita. Ja no em podía resistir més temps de fer uns llagostins arrebossats amb aquest arròs, que al fregir-se s’infla i queda cruixent. Un entrant, que a part de ser molt bo, també és visualment molt atractiu
15875
post-template-default,single,single-post,postid-15875,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Llagostins amb amb arròs verd vietnamita

Fa un parell de setmanes vaig anar a un supermercat asiàtic de Barcelona i vaig comprar dos ingredients nous per mi: el panko, que vaig fer servir per arrebossar les croquetes de cigrons, i l’arròs verd vietnamita.

Ja no em podía resistir més temps de fer uns llagostins arrebossats amb aquest arròs, que al fregir-se s’infla i queda cruixent.

Un entrant, que a part de ser molt bo, també és visualment molt atractiu.

Llagostins amb arròs verd destacada

Ingredients per 4 persones

Llagostins (quantitat segons pressupost)

1 ou

Arròs verd vietnamita

 

Elaboració

  1. Es pelen les cues des llagostins, s’enfilen cada un amb palets de broqueta començant per la cua i en sentit vertical.
  2. Es passen per ou batut i seguidament s’enfarinen amb l’arròs verd vietnamiat
  3. Es fregeixen en un cassó amb l’oli ben calent fins que veiem que l’arròs s’infla.
  4. Els posem en paper absorbent perquè deixin anar l’excés d’oli I ja els podem servir.
Etiquetes:

Publicar un comentari