Llagostins amb amb arròs verd vietnamita
Fa un parell de setmanes vaig anar a un supermercat asiàtic de Barcelona i vaig comprar dos ingredients nous per mi: el panko, que vaig fer servir per arrebossar les croquetes de cigrons, i l’arròs verd vietnamita.
Ja no em podía resistir més temps de fer uns llagostins arrebossats amb aquest arròs, que al fregir-se s’infla i queda cruixent.
Un entrant, que a part de ser molt bo, també és visualment molt atractiu.
Ingredients per 4 persones
Llagostins (quantitat segons pressupost)
1 ou
Arròs verd vietnamita
Elaboració
- Es pelen les cues des llagostins, s’enfilen cada un amb palets de broqueta començant per la cua i en sentit vertical.
- Es passen per ou batut i seguidament s’enfarinen amb l’arròs verd vietnamiat
- Es fregeixen en un cassó amb l’oli ben calent fins que veiem que l’arròs s’infla.
- Els posem en paper absorbent perquè deixin anar l’excés d’oli I ja els podem servir.