Llaminera amb mel, cervesa i poma - Pa amb vi i sucre
Ja era hora que pengés alguna recepta amb carn, i la protagonista aquesta vegada és la llaminera de porc. Una part molt tendra i gustosa de l’animal. També és molt versátil doncs hi combinen bé diferents guarnicions: bolets, fruits secs, fruits vermells…. Aquesta vegada però m’he decidit per fer-la amb mel, poma i cervesa. Us animo a que la feu, és ràpid de preparar, el podeu deixar fet el dia abans i a més de bo també és vistós a la taula!
15861
post-template-default,single,single-post,postid-15861,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Llaminera amb mel, cervesa i poma

Ja era hora que pengés alguna recepta amb carn, i la protagonista aquesta vegada és la llaminera de porc. Una part molt tendra i gustosa de l’animal. També és molt versátil doncs hi combinen bé diferents guarnicions: bolets, fruits secs, fruits vermells….

Aquesta vegada però m’he decidit per fer-la amb mel, poma i cervesa. Us animo a que la feu, és ràpid de preparar, el podeu deixar fet el dia abans i a més de bo també és vistós a la taula!

Llaminera amb mel i cervesa destacada

Ingredients per a 4 persones

2 llamineres

120 g de mel de taronger

1 cervesa

Ametlles

4 pomes

Llorer

Canyella

Farigola

Pell de taronja

Sucre

Mantega

Oli

Sal

Pebre negre

 

Elaboració

  1. Salpebrerem les llamineres i les posarem en una cassola amb raig d’oli, les herbes aromàtiques, un trosset de canyella i una mica de pell de taronja.
  2. Un cop se’ns hagin enrossit les llamineres les treurem de la cassola i les deixarem refredar.
  3. A la mateixa cassola on hem enrossit les llamineres hi posarem la mel i la cervesa i ho deixarem coure uns 10 o 15 minuts a foc lent. Llavors ho salarem i hi abocarem una picada d’ametlles, hi afegirem les llamineres que haurem tallat a medallons i ho deixarem coure tapat fins que tinguem una textura de salsa.
  4. Per altra banda, en una paella amb una mica de mantega i sucre, daurarem les pomes pelades i tallades a grills. Un cop cuites, les afegirem a la cassola on tenim la llaminera. Ho deixem reposar i ja ho podem servir.
Etiquetes:

Publicar un comentari