Llaminera amb salsa de figues a l’oporto - Pa amb vi i sucre
Des de finals d’agost podem trobar figues als nostres mercats, i com que m’agrada aprofitar els productes de temporada, últimament és un fruita que no falta a casa, ja que dóna molt joc a la cuina, ja sigui acompanyant una amanida, o amb una mica de pernil de glà o bé acompanyant un plat de carn… Així doncs, i com que feia dies que ho tenia al cap, m’he decidit per fer una llaminera a la planxa amb salsa de figues. Senzillament boníssim!
15805
post-template-default,single,single-post,postid-15805,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Llaminera amb salsa de figues a l’oporto

Des de finals d’agost podem trobar figues als nostres mercats, i com que m’agrada aprofitar els productes de temporada, últimament és un fruita que no falta a casa, ja que dóna molt joc a la cuina, ja sigui acompanyant una amanida, o amb una mica de pernil de glà o bé acompanyant un plat de carn…

Així doncs, i com que feia dies que ho tenia al cap, m’he decidit per fer una llaminera a la planxa amb salsa de figues. Senzillament boníssim!

Llaminera amb salsa figues destacada

Ingredients per a 4 persones

2 llamineres de porc

300 g de figues

1 got de vi d’oporto

Sal

Pebre

Mantega

 

Elaboració

  1. Per començar, pelarem les figues, les tallarem a quarts i les posarem en un cassó amb el vi d’oporto. Ho deixarem coure fins que redueixi i tingui l’espessor que ens agradi més, aproximadent uns 10 minuts.
  2. Ho triturarem i tornarem a posar la salsa al cassó, rectificarem de sal i pebre i hi afegirem una nou de mantega. Reservem.
  3. Tallarem la llaminera, hi posarem sal i pebre i la marcarem a la planxa amb una mica d’oli.
  4. Ho servirem al moment amb la salsa calenta i una figa tallada a quarts i caramelitzada.
Etiquetes:

Publicar un comentari