Llobarro amb perfum de cítrics i oporto - Pa amb vi i sucre
Avui us proposo un peix al forn, molt ràpid de preparar i sobretot molt lleuger i saludable!
15865
post-template-default,single,single-post,postid-15865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Llobarro amb perfum de cítrics i oporto

Avui us proposo un peix al forn, molt ràpid de preparar i sobretot molt lleuger i saludable!

Llobarro al forn destacada

Ingredients per a 4 persones

4 llobarros

8 gambes

Cloïsses

Llimona

Llima

Pebre negre en gra

Guindilla

Julivert

Vi d’oporto

Llorer

Oli

Sal

Elaboració

  1. Demanarem a la peixateria que ens preparin els llobarros per fer al forn.
  2. Un cop nets, els posarem en una safata amb les gambes i hi tirarem el suc d’una llimona i d’una llima i uns quants grans de pebre negre i ho deixarem macerar una estona.
  3. Preescalfarem el forn a 180º
  4. En una safata per anar al forn hi posarem un raig d’oli, una guindilla i els llobarros amb el suc dels cítrics. Quan hagin passat 5 minuts hi posarem les gambes, una copeta de vi d’oporto i una mica de julivert picat. Ho deixarem coure uns 10 o 15 minuts més.
  5. Mentre tenim els llobarros al forn, obrirem les cloïsses al vapor, amb una mica de suc de llimona i una fulla de llorer. Ho reservem. (El suc que ens deixaran anar les cloïsses el podem posar també als llobarros)
  6. Un cop traiem la safata del forn, hi barrejarem les cloïsses perquè s’impregnin de la salseta que haurà fet l’oporto junt amb els llobarros i les gambes i ja ho podrem servir.
Etiquetes:

Publicar un comentari