Magdalenes de carbassa i xocolata - Pa amb vi i sucre
Una de les estacions més boniques de l’any és la tardor amb la seva explosió de colors grocs, taronges, marrons, vermells… És a més temporada de bolets, magranes, moniatos i carbasses entre d’altres. Avui la protagonista de la recepta és la carbassa, i és que les carbasses donen molt joc a la cuina; tant en podem fer una crema com un plat de pasta; la podem fer a la planxa per acompanyar un plat de carn, i com no, també la podem fer servir per fer dolços, com aquestes magdalenes de carbassa i xocolata amb un toc de canyella que us asseguro que no us deixaran indiferents.
magdalenes, carbassa, xocolata
18046
post-template-default,single,single-post,postid-18046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magdalenes de carbassa i xocolata

Una de les estacions més boniques de l’any és la tardor amb la seva explosió de colors grocs, taronges, marrons, vermells…

És a més temporada de bolets, magranes, moniatos i carbasses entre d’altres.

Avui la protagonista de la recepta és la carbassa, i és que les carbasses donen molt joc a la cuina; tant en podem fer una crema com un plat de pasta; la podem fer a la planxa per acompanyar un plat de carn, i com no, també la podem fer servir per fer dolços, com aquestes magdalenes de carbassa i xocolata amb un toc de canyella que us asseguro que no us deixaran indiferents.

Ingredients per a unes 15 magdalenes

140 g d’ou (entre 2 i 3 ous)

175 g de sucre morè

250 g de carbassa cuita al forn

60 ml de llet de civada

220 ml d’oli de girasol o d’oliva suau

210 g de farina integral

7 g de llevat químic

1 polsim de sal

½ culleradeta de canyella en pols

100 g de xips de xocolata

Per decorar: xips de xocolata

Elaboració

  1. Amb un robot de cuina batrem els ous i el sucre durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
  2. Incorporarem la llet i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
  3. A continuació barrejarem en un bol tots els ingredients secs, la farina amb el llevat, el polsim de sal i la canyella.
  4. Afegirem aquesta barreja i la carbassa que haurem aixafat amb una forquilla als ous batuts amb el sucre, l’oli i la llet també a velocitat lenta, fins que obtinguem una massa homogènia. Després ho batrem a velocitat ràpida durant 2 o 3 minuts.
  5. Afegirem els xips de xocolata i barrejarem fins que quedin integrats.
  6. Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
  7. Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
  8. Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
  9. Col.locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat. Les decorarem amb xips de xocolata.
  10. Enfornarem a 210º durant 12-14 minuts aproximadament i segons el forn.

 

Publicar un comentari