Magdalenes de dàtils i xocolata - Pa amb vi i sucre
Feia dies que tenia pendent de publicar aquesta recepta, però no trobava el moment. Els que em seguiu ja heu vist que tinc vàries receptes de magdalenes diferents, però totes elles estan fetes en base a la recepta del Xavier Barriga, ja que val a dir que surten sempre molt i molt bé. En aquesta ocasió he agafat una altra recepta de les que té al seu llibre, la de xocolata amb taronja, i he substituït la taronja per uns dàtils, que a mi m’encanten. A veure què us semblen.
16615
post-template-default,single,single-post,postid-16615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magdalenes de dàtils i xocolata

Feia dies que tenia pendent de publicar aquesta recepta, però no trobava el moment. Els que em seguiu ja heu vist que tinc vàries receptes de magdalenes diferents, però totes elles estan fetes en base a la recepta del Xavier Barriga, ja que val a dir que surten sempre molt i molt bé.

En aquesta ocasió he agafat una altra recepta de les que té al seu llibre, la de xocolata amb taronja, i he substituït la taronja per uns dàtils, que a mi m’encanten.

A veure què us semblen.

Ingredients per a unes 12 magdalenes

125 g d’ou

175 g de sucre

60 ml de llet

190 ml d’oli de girasol

210 g de farina de reposteria

7 g de llevat químic

1 pessic de sal

100 g de gotes petites de xocolata

60 g de dàtils tallats a trossets

Para decorar: gotes de xocolata

 

Elaboració

  1. Amb un robot de cuina batrem els ous i el sucre durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
  2. Incorporarem la llet i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
  3. A continuació barrejarem en un bol tots els ingredients secs, la farina amb el llevat i el polsim de sal.
  4. Afegirem aquesta barreja als ous batuts amb el sucre, l’oli i la llet també a velocitat lenta, fins que obtinguem una massa homogènia. Després afegirem les gotes de xocolata i els trossets de dàtils i barrejarem durant un parell de minuts.
  5. Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
  6. Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
  7. Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
  8. Col.locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat. Les decorarem amb unes gotes de xocolata.
  9. Enfornarem a 210º durant 12-14 minuts aproximadament i segons el forn.

Publicar un comentari