Magdalenes de cervesa i mel - Pa amb vi i sucre
Aquest cap de setmana ha sigut d’experiments a la cuina. Feia dies que em voltava pel cap fer unes magdalenes una mica diferents, incorporant nous sabors; i en aquest cas m’he decidit per fer-ne unes amb cervesa i mel. Doncs ha sigut una gran troballa, us asseguro que en tornaré a fer! Qui s’anima a intentar-ho?
15843
post-template-default,single,single-post,postid-15843,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magdalenes de cervesa i mel

Aquest cap de setmana ha sigut d’experiments a la cuina.

Feia dies que em voltava pel cap fer unes magdalenes una mica diferents, incorporant nous sabors; i en aquest cas m’he decidit per fer-ne unes amb cervesa i mel.

Doncs ha sigut una gran troballa, us asseguro que en tornaré a fer!

Qui s’anima a intentar-ho?

Magdalenes cervesa i mel destacada

 

Ingredients per a unes 12 magdalenes

125 g d’ou (2 ous grossos)

150 g de sucre morè

50 g de mel

50 ml de cervesa

190 ml d’oli de girasol

230 g de farina

7 g de llevat químic

1 polsim de sal

Ratlladura de llimona

Elaboració

  1. En un bol es baten amb un robot els ous, el sucre i la mel durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
  2. Incorporarem la cervesa i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
  3. A continuació barrejarem en un bol la farina amb el llevat, el polsim de sal, la ratlladura de llimona.
  4. Afegirem aquesta barreja als ous batuts amb el sucre, la mel, l’oli i la cervesa també a velocitat lenta, fins que obtinguem una massa homogènia. Després ho batrem a velocitat ràpida durant 2 o 3 minuts.
  5. Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
  6. Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
  7. Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
  8. locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat.
  9. Enfornarem a 210º durant 16-18 minuts aproximadament i segons el forn.
Etiquetes:

Publicar un comentari