Magdalenes de cervesa i mel
Aquest cap de setmana ha sigut d’experiments a la cuina.
Feia dies que em voltava pel cap fer unes magdalenes una mica diferents, incorporant nous sabors; i en aquest cas m’he decidit per fer-ne unes amb cervesa i mel.
Doncs ha sigut una gran troballa, us asseguro que en tornaré a fer!
Qui s’anima a intentar-ho?
Ingredients per a unes 12 magdalenes
125 g d’ou (2 ous grossos)
150 g de sucre morè
50 g de mel
50 ml de cervesa
190 ml d’oli de girasol
230 g de farina
7 g de llevat químic
1 polsim de sal
Ratlladura de llimona
Elaboració
- En un bol es baten amb un robot els ous, el sucre i la mel durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
- Incorporarem la cervesa i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
- A continuació barrejarem en un bol la farina amb el llevat, el polsim de sal, la ratlladura de llimona.
- Afegirem aquesta barreja als ous batuts amb el sucre, la mel, l’oli i la cervesa també a velocitat lenta, fins que obtinguem una massa homogènia. Després ho batrem a velocitat ràpida durant 2 o 3 minuts.
- Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
- Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
- Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
- locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat.
- Enfornarem a 210º durant 16-18 minuts aproximadament i segons el forn.