Magdalenes de poma, nous i ratafia - Pa amb vi i sucre
Feia dies que no preparava magdalenes, i com que m’agrada anar variant i fer probes amb diferents sabors, avui m’he inspirat i les he fet de de poma, nous i ratafia… Qui vol esmorzar?
15795
post-template-default,single,single-post,postid-15795,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magdalenes de poma, nous i ratafia

Feia dies que no preparava magdalenes, i com que m’agrada anar variant i fer probes amb diferents sabors, avui m’he inspirat i les he fet de de poma, nous i ratafia…

Qui vol esmorzar?

Ingredients per a unes 14 magdalenes

125 g d’ou (2 ous grossos)

175 g de sucre

60 ml de llet

190 ml d’oli de girasol

210 g de farina

7 g de llevat químic

1 polsim de sal

1 poma

Ratafia

Nous

 

Elaboració

  1. Comencem pelant la poma i tallant-la a dauets petits, la cobrirem amb un bon raig de ratafia i la deixarem macerar 30 minuts.
  2. En un bol es baten amb un robot els ous i el sucre durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
  3. Incorporarem la llet i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
  4. A continuació barrejarem en un bol tots els ingredients secs, la farina amb el llevat i el polsim de sal.
  5. Afegirem aquesta barreja als ous batuts amb el sucre, l’oli i la llet també a velocitat lenta, finalment incorporarem la poma i la ratafia i remenarem bé fins que obtinguem una massa homogènia. Després ho batrem a velocitat ràpida durant 2 o 3 minuts.
  6. Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
  7. Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
  8. Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
  9. locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat. Empolsimarem amb unes quantes nous picades.
  10. Enfornarem a 210º durant 16-18 minuts aproximadament i segons el forn.

Publicar un comentari