Magdalenes de festucs amb vainilla Bourbon - Pa amb vi i sucre
Us he comentat alguna vegada que tinc una llista de receptes pendents bastant llarga, i, que enlloc de reduir-se va creixent? Per sort, aquests dies de vacances, i he aprofitat per fer una recepta d’aquesta llista; les Magdalenes de festucs amb vainilla Bourbon, extreta del llibre del Xavier Barriga. Una menys a la llista! Si no teniu el llibre, us el recomano, doncs les receptes son molt senzilles, i per ara totes les que he fet, han sortit sempre molt bé.
magdalenes, festucs, vainilla
17020
post-template-default,single,single-post,postid-17020,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magdalenes de festucs amb vainilla Bourbon

Us he comentat alguna vegada que tinc una llista de receptes pendents bastant llarga, i, que enlloc de reduir-se va creixent?

Per sort, aquests dies de vacances, he aprofitat per fer una recepta d’aquesta llista; les Magdalenes de festucs amb vainilla Bourbon, extreta del llibre del Xavier Barriga. Una menys a la llista!

Si no teniu el llibre, us el recomano, doncs les receptes son molt senzilles, i per ara totes les que he fet, han sortit sempre molt bé.

 

Ingredients per a unes 12 magdalenes

125 g d’ou

170 g de sucre

50 ml de llet

190 ml d’oli de girasol

210 g de farina de reposteria

7 g de llevat químic

1 pessic de sal

30 g de pasta de festuc crua

50 g de festucs torrats i trossejats

Vainilla Bourbon

Ratlladura de llimona

 

Elaboració

  1. Amb un robot de cuina batrem els ous i el sucre durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
  2. Incorporarem la llet i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
  3. A continuació barrejarem en un bol tots els ingredients secs, la farina amb el llevat ,el polsim de sal i la ratlladura de llimona.
  4. Afegirem aquesta barreja als ous batuts amb el sucre, l’oli i la llet també a velocitat lenta, fins que obtinguem una massa homogènia.
  5. Després afegirem la pasta de festucs que podeu fer picant-los amb la mà de morter o bé amb un molinet de café; uns quants festus torrats i trossejats i una culleradeta de pasta de vainilla Bourbon. La recepta original és fent servir l’interior d’una beina de vainilla Bourbon, aleshores, l’haureu d’incorporar abans, quan barrejeu els ingredients secs.
  6. Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
  7. Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
  8. Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
  9. locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat. Les decorarem amb uns quants festucs torrats i trossejats.
  10. Enfornarem a 210º durant 14-16 minuts aproximadament i segons el forn.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari