Magdalenes de xocolata i nous pecanes - Pa amb vi i sucre
Aquestes magdalenes de xocolata i nous pecanes son deliciosament irresistibles! Revisant el meu repertori de receptes, vaig veure que feia gairebé un any que no publicava una nova recepta de magdalenes; els que em seguiu, ja sabeu que en tinc vàries de publicades i que m’encanta la varietat. Sempre faig servir la mateixa base i vaig canviant algun ingredient i les proporcions. Aquesta vegada, he subtituït un part de la farina per una mica de cacao pur en pols; i de fruits secs he posat unes nous pecanes que tenia a casa; però si us agraden més les nous habituals a un altre fruit sec, vosaltres mateixos. El que més m’agrada de fer magdalenes, a part de menjar-me-les, és clar, és l’olor que deixen a tota la casa. Amb aquestes magdalenes de xocolata i nous pecanes, els que sou adictes a la xocolata tindreu un esmorzar o berenar de vici!
magdalenes, xocolata, nous pecanes
17415
post-template-default,single,single-post,postid-17415,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magdalenes de xocolata i nous pecanes

Aquestes magdalenes de xocolata i nous pecanes son deliciosament irresistibles!

Revisant el meu repertori de receptes, vaig veure que feia gairebé un any que no publicava una nova recepta de magdalenes; els que em seguiu, ja sabeu que en tinc vàries de publicades i que m’encanta la varietat. Sempre faig servir la mateixa base i vaig canviant algun ingredient i les proporcions.

Aquesta vegada, he subtituït un part de la farina per una mica de cacao pur en pols; i de fruits secs he posat unes nous pecanes que tenia a casa; però si us agraden més les nous habituals a un altre fruit sec, vosaltres mateixos.

El que més m’agrada de fer magdalenes, a part de menjar-me-les, és clar, és l’olor que deixen a tota la casa.

Amb aquestes magdalenes de xocolata i nous pecanes, els que sou adictes a la xocolata tindreu un esmorzar o berenar de vici!

Ingredients per a unes 12 magdalenes

125 g d’ou

175 g de sucre morè

60 ml de llet

190 ml d’oli de girasol

190 g de farina de rebosteria

20 g de cacao pur

7 g de llevat químic

1 pessic de sal

½ culleradeta de canyella en pols

80 g de gotes petites de xocolata

50 g de nous pecanes

Per decorar: gotes de xocolata

Elaboració

  1. Amb un robot de cuina batrem els ous i el sucre durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
  2. Incorporarem la llet i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
  3. A continuació barrejarem en un bol tots els ingredients secs, la farina amb el llevat, la canyella i el polsim de sal.
  4. Afegirem aquesta barreja als ous batuts amb el sucre, l’oli i la llet també a velocitat lenta, fins que obtinguem una massa homogènia. Després afegirem les gotes de xocolata i les nous pecanes que haurem picat amb un ganivet i barrejarem durant un parell de minuts.
  5. Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
  6. Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
  7. Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
  8. locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat. Les decorarem amb unes gotes de xocolata.
  9. Enfornarem a 210º durant 14-16 minuts aproximadament i segons el forn.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari