Magdalenes - Pa amb vi i sucre
Hola a tothom! Aprofitant que ja tenim el cap de semana a sobre, he pensat en proposar-vos una recepta de magdalenes. Podeu fer la massa avui i enfornar-ho demà al matí, així tindreu magdalanes acabades de fer per esmorzar! És una recepta extreta del llibre del mestre flequer Xavier Barriga, i us puc assegurar que a part de boníssimes queden perfectes! Que tingueu un bon cap de setmana!
15893
post-template-default,single,single-post,postid-15893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magdalenes

Hola a tothom! Aprofitant que ja tenim el cap de semana a sobre, he pensat en proposar-vos una recepta de magdalenes. Podeu fer la massa avui i enfornar-ho demà al matí, així tindreu magdalanes acabades de fer per esmorzar!

És una recepta extreta del llibre del mestre flequer Xavier Barriga, i us puc assegurar que a part de boníssimes queden perfectes!

Que tingueu un bon cap de setmana!

Magdalenes destacada

Ingredients per a unes 12 magdalenes

125 g d’ou (2 ous grossos)

175 g de sucre

60 ml de llet

190 ml d’oli de girasol

210 g de farina

7 g de llevat químic

1 polsim de sal

Canyella en pols

Ratlladura de llimona

 

Elaboració

  1. En un bol es baten amb un robot els ous i el sucre durant uns 5 minuts a velocitat ràpida.
  2. Incorporarem la llet i l’oli i ho batrem a velocitat lenta durant uns 2 minuts.
  3. A continuació barrejarem en un bol tots els ingredients secs, la farina amb el llevat, el polsim de sal, una culleradeta de canyella en pols i la ratlladura de llimona.
  4. Afegirem aquesta barreja als ous batuts amb el sucre, l’oli i la llet també a velocitat lenta, fins que obtinguem una massa homogènia. Després ho batrem a velocitat ràpida durant 2 o 3 minuts.
  5. Taparem el bol amb un drap i ho guardarem a la nevera fins l’endemà.
  6. Un cop ho traiem de la nevera, batrem un parell de minuts la massa amb un batedor manual.
  7. Preescalfarem el forn a 250º durant uns 20 minuts.
  8. locarem la massa en una màniga pastissera i omplirem els motlles fins ¾ parts de la seva capacitat. Empolsimarem amb una mica de sucre.
  1. Enfornarem a 210º durant 14-16 minuts aproximadament i segons el forn.
Etiquetes:

Publicar un comentari