Magnum de xocolata - Pa amb vi i sucre
Us he d’avisar que aquests Magnum de Xocolata només son aptes per xocoadictes com jo, per tant, si no ho sou, aquest no és el vostre gelat! Després del bon resultat que van tenir els meus primers gelats Magnum no volia acabar l’estiu sense fer-ne de nous. De fet, aquesta és la tercera vegada que en faig, i crec que en breu en tornaré a fer, doncs tinc alguna idea que em ronda pel cap… Aprofitant que a més molts ja hem tornat de les nostres vacances, una bona dosi de xocolata ens anirà d’allò més bé. La preparació d’aquests gelats, és exactament igual que la dels Magnum classic que vaig publicar fa unes setmanes, però afegint una mica de cacao en pols.
magnum, xocolata, gelat
17033
post-template-default,single,single-post,postid-17033,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magnum de xocolata

Us he d’avisar que aquests Magnum de Xocolata només son aptes per xocoadictes com jo, per tant, si no ho sou, aquesta recepta no és per vosaltres!

Després del bon resultat que van tenir els meus primers gelats Magnum no volia acabar l’estiu sense fer-ne de nous. De fet, aquesta és la tercera vegada que en faig, i crec que en breu en tornaré a fer, doncs tinc alguna idea que em ronda pel cap…

A més, com que molts ja hem tornat de les nostres vacances, una bona dosi de xocolata ens anirà d’allò més bé.

La preparació d’aquests gelats, és exactament igual que la dels Magnum classic que vaig publicar fa unes setmanes, però afegint una mica de cacao pur en pols.

Ingredients per 6 o 7 gelats

110 g de llet

90 g de nata líquida

4 rovells d’ou

60 g de sucre

8 g de instangel

18 g de pasta de vainilla

55 g de cacao pur en pols

250 g de nata semi muntada

 

Per la cobertura

150 g de cobertura de xocolata 62% cacao

50 g de mycryo (mantega de cacao)

Granet de festuc

Elaboració

  1. Posem la llet , la nata líquida i el cacao a escalfar.
  2. Batem els rovells amb el sucre.
  3. Un cop la llet comenci a bullir, l’aboquem sobre els rovells de mica en mica, barregem bé i ho tornem tot al foc.
  4. Ho anem remenant i quan arribi a 85°C ho retirem del foc i ho posem en un bol.
  5. Ara és el moment d’afegir la pasta de vainilla.
  6. Esperem a que refredi una mica i hi posem l’instangel i barregem.
  7. Incorporem la nata semi muntada amb una espàtula amb moviments envolvents.
  8. Aboquem la crema en uns motllets de gelat de silicona i ho congelem un mínim de 6 hores. Jo us recomano que un dia feu aquesta part, i l’endemà feu la cobertura.
  9. Per fer la cobertura, poseu la xocolata i el mycryo a fondre al microones o al bany maria fins que arribi a 45°C
  10. Ho retirem del foc i ho deixem refredar fins que arribi a 34°C
  11. Poseu la xocolata en un recipient alt i estret, tipus el got del túrmix.
  12. Desmotllem un dels gelats, el submergim cap per avall dins la xocolata, el traiem, el deixem escórrer una mica i el girem, com que el gelat està congelat, la xocolata quedarà presa ràpidament. Jo aquesta vegada, simplement he fet uns filets de xocolata amb una cullera i abans no es solidifiqués hi he posat uns granets de festuc.
  13. Repetim el procés amb la resta de gelats, i els guardem en un tupper al congelador fins al moment de consumir-los.

 

 

Etiquetes:

Publicar un comentari