Millfulls de poma, mató i reducció de ratafia - Pa amb vi i sucre
Ja teniu postres per aquest cap de setmana? Avui us porto una altra recepta extreta de la revista Cuines, l’original porta gelat de llet de cabra i mel, jo això ho he substituït per les nous caramelitzades i la reducció de ratafia. Per disfrutar sense presses amb una sobretaula entretinguda.
15784
post-template-default,single,single-post,postid-15784,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Millfulls de poma, mató i reducció de ratafia

Ja teniu postres per aquest cap de setmana?

Avui us porto una altra recepta extreta de la revista Cuines, l’original porta gelat de llet de cabra i mel, jo això ho he substituït per les nous caramelitzades i la reducció de ratafia.

Per disfrutar sense presses amb una sobretaula entretinguda.

Ingredients per a 4 persones

  • Pasta de full
  • 2 pomes golden
  • Mató
  • Ametlles laminades
  • 75 g de sucre
  • 50 g de mantega
  • Nous
  • Aigua
  • Ratafia

Elaboració

  1. Per començar, estirarem la pasta de full amb un corró fins que quedi ben fina i amb un motllo en farem cercles.
  2. Posarem els cercles en una safata per anar al forn, els pintarem amb ou batut, hi escamparem ametlla laminada i sucre. Els courem a 180º uns 10 o 12 minuts.
  3. Per un altre costat farem la compota de poma; pelarem les pomes, les tallarem a daus i les posarem en una safata per anar al forn amb el sucre i la mantega, ho deixarem coure uns 30 minuts a 160º.
  4. Per un altre costat, en un cassó amb una mica d’aigua i sucre en farem un caramel, hi abocarem les nous, hi donarem unes voltes, les retirarem i les deixarem refredar .
  5. Per fer la reducció de ratafia, posarem la ratafia en un cassó i la deixarem reduir a la meitat, fins que quedi textura de caramel.
  6. Pel montatge dels postres, anirem intercalant cercles de pasta de full, mató i compota, acabant amb mató i compota, unes nous caramelitzades i la reducció de ratafia.
Etiquetes:

Publicar un comentari