Mini bundt cakes de pastanaga
Una de les moltes receptes a la meva llista de pendents, era la del pastís de pastanaga.
A les xarxes veureu moltíssimes receptes d’aquest pastís, moltes d’elles amb algun tipus de frosting.
Jo m’he decantat per fer aquests mini bundt cakes de pastanga, que son tipus pa de pessic, ja que no m’agraden els pastissos massa carregats.
Una recepta senzilla amb un toc d’espècies que no us deixarà indiferents.
Ingredients
175 ml d’oli d’oliva suau
100 g de sucre morè
3 ous
250 g de farina de rebosteria
2 culleradetes de llevat químic
2 culleradetes de canyella
2 culleradetes de comí
200 g de pastanaga ratllada
100 g de nous
Elaboració
- En un bol posem l’oli, el sucre i els ous i ho batem fins que obtinguem una massa homogènia.
- Afegim la farina, el llevat, la canyella i el comí i ho barregem fins que la farina s’hagi integrat a la massa.
- Afegim la pastanaga ratllada i les nous i ho barregem amb una espátula fins que quedi tot ben repartit per la massa.
- Repartim la massa dins el motlle de mini bundt cake que prèviament haurem greixat amb mantega.
- La massa l’aboquem per només per un costat i deixarem que es reparteixi per tot el motlle. L’omplirem fins ¾ parts de la seva capacitat.
- Agafarem un drap de cuina, el doblegarem per la meitat, posarem el motlle a sobre i donarem un parell de cops secs per assegurar-nos que la massa quedi ben repartida.
- Enfornarem a 180º entre 20 i 30 minuts.
- Ens assegurarem que estan cuits, punxant amb un escuradents.
- Retirarem del forn , els deixarem refredar una mica, desemmotllarem i els deixarem refredar del tot sobre una reixeta.