Muffins doble xocolata - Pa amb vi i sucre
Doncs aquí tenim el meu primer intent de fer muffins de xocolata, i com no podia ser d’una altra manera… doncs amb doble xocolata!
muffins, xocolata
16835
post-template-default,single,single-post,postid-16835,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Muffins doble xocolata

Doncs aquí tenim el meu primer intent de fer muffins de xocolata, i com no podia ser d’una altra manera… doncs amb doble xocolata!

Vaig estar buscant receptes per la xarxa, i em vaig decidir per aquesta del blog Call me Cupcake, que a més, té une fotografies precioses.

Val a dir, que han estat un èxit, i que ja les he fet dues vegades; ara bé, només aptes per xocoadictes!

Ingredients per 12 o 14 muffins

310 g de farina de reposteria

80 g de cacao en pols

1 culleradeta de llevat químic

½ culleradeta de bicarbonat

½ culleradeta de sal

250 g de sucre

100 g de mantega

250 ml de buttermilk

2 ous grossos

150 g de xocolata a trossets

Elaboració

  1. Per començar, escalfarem el forn a 180º
  2. Barrejarem els ingredients secs, la farina, el cacao en pols, el llevat, el bicarbonat i la sal.
  3. En un altre bol, barrejarem la mantega que haurem desfet al bany maria o al micrones, amb el sucre, els ous i el buttermilk. El buttermilk l’he fet amb 250 ml de llet i el suc de mitja llimona. Ho deixeu reposar 10 minuts i ja el tindreu fet.
  4. Afegim els ingredients secs i barregem només fins que s’hagin integrat. Afegim la xocolata picada o bé xips de xocolata i barregem un moment.
  5. Omplim els motlles de magdalenes gairebé fins dalt i decorem amb uns xips de xocolata.
  6. Enfornem uns 18 o 20 minuts a 180º.

Etiquetes:

Publicar un comentari