Muffins doble xocolata
Doncs aquí tenim el meu primer intent de fer muffins de xocolata, i com no podia ser d’una altra manera… doncs amb doble xocolata!
Vaig estar buscant receptes per la xarxa, i em vaig decidir per aquesta del blog Call me Cupcake, que a més, té une fotografies precioses.
Val a dir, que han estat un èxit, i que ja les he fet dues vegades; ara bé, només aptes per xocoadictes!
Ingredients per 12 o 14 muffins
310 g de farina de reposteria
80 g de cacao en pols
1 culleradeta de llevat químic
½ culleradeta de bicarbonat
½ culleradeta de sal
250 g de sucre
100 g de mantega
250 ml de buttermilk
2 ous grossos
150 g de xocolata a trossets
Elaboració
- Per començar, escalfarem el forn a 180º
- Barrejarem els ingredients secs, la farina, el cacao en pols, el llevat, el bicarbonat i la sal.
- En un altre bol, barrejarem la mantega que haurem desfet al bany maria o al micrones, amb el sucre, els ous i el buttermilk. El buttermilk l’he fet amb 250 ml de llet i el suc de mitja llimona. Ho deixeu reposar 10 minuts i ja el tindreu fet.
- Afegim els ingredients secs i barregem només fins que s’hagin integrat. Afegim la xocolata picada o bé xips de xocolata i barregem un moment.
- Omplim els motlles de magdalenes gairebé fins dalt i decorem amb uns xips de xocolata.
- Enfornem uns 18 o 20 minuts a 180º.