Pa de panses i nous - Pa amb vi i sucre
Fa uns mesos vaig comprar la Kitchen Aid i la veritat és que n’estic encantada; gairebé cada cap setmana la faig servir per fer-ne alguna massa i fa pocs dies que he començat a fer algun pa. La recepta d’avui l’he tret de Daniel Jordà, és un pa de panses i nous, ideal per combinar amb formatges, i tot i que segur que es pot millorar molt , per ser el primer cop que el faig estic bastant satisfeta del resultat.
15754
post-template-default,single,single-post,postid-15754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pa de panses i nous

Fa uns mesos vaig comprar la Kitchen Aid i la veritat és que n’estic encantada; gairebé cada cap setmana la faig servir per fer-ne alguna massa i fa pocs dies que he començat a fer algun pa.

La recepta d’avui l’he tret de Daniel Jordà, és un pa de panses i nous, ideal per combinar amb formatges, i tot i que segur que es pot millorar molt , per ser el primer cop que el faig estic bastant satisfeta del resultat.

Pa de panses i nous destacada

Ingredients per 2 pans

½ Kg de farina de força

10 g de sal

300 g d’aigua

20 g d’oli

10 g de llevat

100 g de nous

150 g de panses

Elaboració

  1. Encara que jo he fet servir la Kitchen Aid, es pot fer perfectament a mà.
  2. Al bol de la kitchen aid hi posem la sal, la farina, l’aigua i el llevat esmicolant. S’amassa a velocitat lenta fins que tinguem una massa homogènia.
  3. Per últim hi afegim l’oli i ho tornem a amassar fins que s’hagi integrat dins la massa.
  4. Treiem la massa del bol i la deixem reposar 10 minuts.
  5. Estirem la massa, fem un plegat ràpid i la deixem reposar 10 minuts més. En total això ho hem fer 3 cops. Perquè us feu una idea us deixo aquest vídeo.
  6. Abans de fer l’últim plegat i amb la massa estirada hi escampem per sobre les nous i les panses; pleguem i la deixem reposar 45 minuts tapada amb un drap de cotó.
  7. Passat el temps de repòs, li donem la forma que més ens agradi i col.loquem el pa en una safata d’anar al forn.
  8. Ho deixarem llevar fins que hagi doblat el volum i abans d’enfornar hi farem un tall superficial.
  9. Tindrem el forn preescalfat a uns 200º – 210º durant 15 o 20 minuts.
  10. Amb aquesta quantitat he fet dos pans com el que veieu.

Etiquetes:

Publicar un comentari