Pa de pessic de mel i mató - Pa amb vi i sucre
Diuen que s’esperen pluges per avui, i què millor que un bon pa de pessic per esmorzar o berenar? Aquesta recepta l’he feta guiant-me pel típic pa de pessic de iogurt, peró substituint el iogurt pel mató i afegint mel i fruits secs. Aviso que és bastant contundent!!
15782
post-template-default,single,single-post,postid-15782,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pa de pessic de mel i mató

Diuen que s’esperen pluges per avui, i què millor que un bon pa de pessic per esmorzar o berenar?

Aquesta recepta l’he feta guiant-me pel típic pa de pessic de iogurt, peró substituint el iogurt pel mató i afegint mel i fruits secs.

Aviso que és bastant contundent!!

Cake de mató i mel destacada

Ingredients per 8 persones

1 tarrina de mató Pastoret

3 mides de farina

2 mides de sucre

1 mida d’oli

3 ous

1 sobre de llevat royal

2 cullerades soperes de mel

125 g de fruits secs (figues seques, nous i aranyons)

 

Elaboració

  1. Per començar, batrem els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
  2. Seguidament incorporarem el mató, la mel i l’oli i ho remenarem bé.
  3. Per últim incorporarem la farina tamisada juntament amb el llevat, remenem fins que quedi una massa ben llisa.
  4. Finalment hi barrajem les figues tallades a trosset, les nous i els aranyons. Ho enfarinarem una mica, d’aquesta manera evitarem que amb el pes no baixin.
  5. Abocarem la massa en un motlle untat amb mantega i ho posarem al forn preescalfat a 180ª. Per un motlle de plum cake com el que he fet servir jo, he necessitat uns 40 minuts.
Etiquetes:

Publicar un comentari