Pa de pessic de poma i ratafia - Pa amb vi i sucre
Comencem la primavera amb un cap de setmana plujós, i he pensat que al mal temps, bona cara! Avui per berenar, pa de pessic de poma i ratafia!
15776
post-template-default,single,single-post,postid-15776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pa de pessic de poma i ratafia

Comencem la primavera amb un cap de setmana plujós, i he pensat que al mal temps, bona cara!

Avui per berenar, pa de pessic de poma i ratafia!

Ingredients per a 8 persones

1 iogurt

4 mides de farina

2 mides de sucre

1 mida d’oli

1 mida de ratafia

3 ous

1 sobre de llevat royal

5 pomes golden

Pastís de poma i ratafia destacada-2

Elaboració

  1. Pelarem i treurem el cor de les pomes. Les tallarem a quarts i després anirem fent làmines però sense arribar al final. Les reservarem.
  2. Batrem els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
  3. Seguidament incorporarem el iogurt, l’oli i la ratafia i ho remenarem bé.
  4. Per últim incorporarem la farina tamisada juntament amb el llevat, remenem fins que quedi una massa ben llisa.
  5. Abocarem la massa en un motlle untat amb mantega . Anirem posant els quarts de poma de forma decorativa i hi escamparem força sucre pel damunt.
  6. Ho posarem al forn preescalfat a 180ª uns 40 o 50 minuts.

Publicar un comentari