Pa de pessic de llimona i coco
Abans no apreti massa la calor i el meu forn es posi en mode vacances fins al setembre, volia preparar aquest pa de pessic de llimona i coco.
Tot i no que no sóc massa de coco, reconec que amb la llimona fan una molt bona combinació, i estic segura que aquest serà un dels pans de pessic que tornaré a fer en una altra ocasió.
Així doncs, us deixo la recepta del que seria una altra versió del típic pa de pessic de iogurt, un pèl més atapeït, i que avui, dos dies després de fer-lo encara el trobo molt més bo (mentre escric aquesta recepta, n’estic menjant un trosset!)
Ingredients per a 8 persones
1 iogurt grec
3 mides de farina
2 mides de sucre
1 mida d’oli
3 ous
1 sobre de llevat royal
La ratlladura de pell d’una llimona
El suc d’una llimona
50 g de coco ratllat
Sucre llustre per decorar (opcional)
Elaboració
- Preescalfem el forn a 180º
- Batrem els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
- Seguidament incorporarem el iogurt, l’oli, el suc de llimona , la ratlladura de llimona i el coco ratllat i barrejarem bé.
- Per últim incorporarem la farina tamisada juntament amb el llevat, i seguirem barrejant fins que quedi una massa ben llisa.
- Abocarem la massa en un motlle untat amb mantega i l’enfornarem durant 40 minuts aproximadament.
- El deixarem refredar sobre una reixeta i el decorarem amb sucre llustre.
Catalina Royo
Publicat el 08:17h, 27 setembreBon día. Si dius que queda una mica atapaït, crec que milloraría en esponjositat si batessis les clares apart i les incorporessis després amb l’ ajut d’ una espàtula amb molta cura incorpirant aire amb moviments envolvents.
Cordialment.
Cati