Pa de pessic de llimona i llavors de rosella - Pa amb vi i sucre
Aquest pa de pessic de llimona i llavors de rosella el vaig veure a l’instagram de l’Oriol d’A tres quarts de quinze; si no el seguiu, ja esteu trigant; flipareu amb el que fa! És un dels pans de pessic més bons que he fet, i a dia d’avui, mentre escric aquest post, us confirmo que ja l’he fet 3 vegades d’ençà que estem confinats! Crec que ja ho he dit en alguna altra ocasió, però sóc addicte a les llimones, i quan veig alguna recepta dolça amb aquest cítric, l’he de fer, si o si. I com sembla que encara en tenim per uns quants dies d’estar a casa, preneu nota de la recepta i animeu-vos a fer-la!
pa de pessic, llimona, llavors de rosella
17967
post-template-default,single,single-post,postid-17967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pa de pessic de llimona i llavors de rosella

Aquest pa de pessic de llimona i llavors de rosella el vaig veure a l’instagram de l’Oriol d’A tres quarts de quinze; si no el seguiu, ja esteu trigant; flipareu amb el que fa!

És un dels pans de pessic més bons que he fet, i a dia d’avui, mentre escric aquest post, us confirmo que ja l’he fet 3 vegades d’ençà que estem confinats! Crec que ja ho he dit en alguna altra ocasió, però sóc addicte a les llimones, i quan veig alguna recepta dolça amb aquest cítric, l’he de fer, si o si.

I com sembla que encara en tenim per uns quants dies d’estar a casa, preneu nota de la recepta i animeu-vos a fer-la!

Ingredients

200 g de farina de rebosteria

220 g de sucre

80 g de mantega

3 ous

½ sobre de llevat químic

1 pessic de sal

La ratlladura de 2 llimones

El suc de mitja llimona

1 iogurt grec

1 cullerada de llavors de rosella

Per el glassejat

90 g de sucre llustre

2 cullerades de suc de llimona

 

Elaboració

  1. Preescalfem el forn a 180º i preparem un motlle tipus plum cake folrant-lo amb paper de forn.
  2. Posem un cassó al foc amb la mantega, i un cop s’hagi fos hi aboquem les llavors de rosella i la ratlladura de llimona. Remenem i reservem.
  3. Al bol de la Kitchen Aid posem els ous i el sucre i batem fins que tripliquin el volum.
  4. Afegim el iogurt grec i batem un parell de minuts.
  5. Afegim la farina, el llevat i la sal i barregem fins que la farina s’hagi integrat.
  6. Incorporem el suc de llimona i la mantega desfeta amb les llavors de rosella i la ratlladura de llimona, i seguim barrejant fins que tinguem una massa homogènia.
  7. Aboquem la massa al motlle i ho enfornem a 180ª uns 40 minuts aproximadament.
  8. Deixem refredar sobre una reixeta.
  9. Un cop fred hi podem posar un glassejat que farem barrejant el sucre llustre amb dues o tres cullerades de suc de llimona.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari