Pancakes de carbassa - Pa amb vi i sucre
Aquests pancakes de carbassa son una opció saludable i diferent d’esmorzar, sobretot per algú como jo que he sigut sempre d’esmorzar salat. De tota manera, algun cap de setmana m’agrada variar i entretenir-me més a la cuina preparant algun esmorzar diferent. En realitat els pancakes son molt ràpis de fer, però si feu aquests, penseu que haureu de tenir la carbassa rostida del dia abans. Per fer els pancakes necessitareu una paella ampla o bé una crepera; d’aquesta manera en podeu fer 2 o 3 a la vegada. Jo els he fet amb una crepera de la marca Staub de Zwilling Henckel. Una crepera de ferro colat, un material que difon la calor per tota la superficie i fa que la cocció dels pancakes sigui uniforme. Us animeu a fer-los?
pancakes, carbassa, esmorzar
17570
post-template-default,single,single-post,postid-17570,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pancakes de carbassa

Aquests pancakes de carbassa son una opció saludable i diferent d’esmorzar, sobretot per algú como jo que he sigut sempre d’esmorzar salat. De tota manera, algun cap de setmana m’agrada variar i entretenir-me més a la cuina preparant algun esmorzar diferent.

En realitat els pancakes son molt ràpis de fer, però si feu aquests, penseu que haureu de tenir la carbassa rostida del dia abans.

Per fer els pancakes necessitareu una paella ampla o bé una crepera; d’aquesta manera en podeu fer 2 o 3 a la vegada. Jo els he fet amb una crepera de la marca Staub de Zwilling Henckel. Una crepera de ferro colat, un material que difon la calor per tota la superficie i fa que la cocció dels pancakes sigui uniforme.

Us animeu a fer-los?

Ingredients

150 g de farina de civada

25 g de sucre morè

2 culleradetes de llevat químic

1 pessic de sal

1 culleradeta de canyella en pols

250 ml de llet de civada

125 g de carbassa cuita al forn

1 ou mida L

2 cullerades d’oli d’oli

Elaboració

  1. Barrejem els ingredients secs, la farina, el sucre, el llevat, el pessic de sal i la canyella en pols.
  2. En un bol barrejem la llet, l’ou, la carbassa cuita al forn i l’oli.
  3. Afegim aquesta barreja al bol on tenim els ingredients secs i ho barrejem bé.
  4. Escalfem una paella o crepera, posem una mica de mantega, l’escampem bé per tota la superficie de la crepera i comencem a fer els pancakes.
  5. Quan veieu que fan bombolles és el moment de donar-los la volta.
  6. Un cop daurats el retirem i els guardem un sobre l’altre.
  7. Els podeu servir amb xarop d’atzavara, fruits secs, figues…

 

Etiquetes:

Publicar un comentari