Pasta de bolets amb espàrrecs i gambes - Pa amb vi i sucre
Aquest any vaig tenir l’oportunitat de visitar la Fira d’Alimentaria; em vaig agafar un dia de festa i me’n vaig anar ben d’hora per aprofitar bé el dia i intentar veure el màxim possible. Un dels stands que vaig visitar va ser el de la pasta Sandro Desii, on vaig poder probar una pasta a la carbonara boníssima, uns ravioli de sobrassada fregits, que esdevenen un aperitiu fantàstic, i com no, els magnífics gelats que fan, amb sabors com el de curry, el de llimona amb alfàbrega o el de carquinyolis. Per si fos poc, em van donar un parell de pastes per tal que les probés de cuinar a casa. Avui ha tocat fer els encenalls de bolets, i els he combinat amb uns espàrrecs, uns tomàquets cherry i unes gambes. Sense paraules!
pasta, bolets, espàrrecs, gambes
15657
post-template-default,single,single-post,postid-15657,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pasta de bolets amb espàrrecs i gambes

Aquest any vaig tenir l’oportunitat de visitar la Fira d’Alimentaria; em vaig agafar un dia de festa i me’n vaig anar ben d’hora per aprofitar bé el dia i intentar veure el màxim possible.

Un dels stands que vaig visitar va ser el de la pasta Sandro Desii, on vaig poder probar una pasta a la carbonara boníssima, uns ravioli de sobrassada fregits, que esdevenen un aperitiu fantàstic, i com no, els magnífics gelats que fan, amb sabors com el de curry, el de llimona amb alfàbrega o el de carquinyolis.

Per si fos poc, em van donar un parell de pastes per tal que les probés de cuinar a casa.

Avui ha tocat fer els encenalls de bolets, i els he combinat amb uns espàrrecs, uns tomàquets cherry i unes gambes. Sense paraules!

 

Ingredients per a 3 persones

250 g de pasta Encenalls de Bolets Sandro Desii

1 manat d’espàrrecs

Tomàquets de pera cherry

12 gambes

Oli

Sal

Pebre Negre

Aigua

Elaboració

  1. Comencem saltejant en una paella els espàrrecs tallats a trossets, hi posem una mica de sal i pebre negre. Quan ja els tinguem una mica cuits, hi afegirem els tomàquets cherry partits per la meitat. Quan ho tinguem gairebé cuit, hi afegirem les gambes pelades i hi donarem un parell de voltes. Reservarem.
  2. Posem una olla al foc amb aigua, i quan comenci a bullir hi posem un grapat de sal i hi tirem la pasta; la deixem coure seguint les indicacions del fabricant. En aquest cas, uns 8 minuts. L’escorrem i reservem.
  3. Posem la pasta a la paella on tenim els espàrrecs i les gambes i ho barrejem bé. Si voleu hi podeu afegir una mica de julivert picat. Jo no n’hi he posat i ha quedat espectacular.

Publicar un comentari