Pasta amb llimona i parmesà
Avui us porto un plat de pasta que més senzill i ràpid de fer no pot ser. Us animo a que proveu de fer aquesta pasta amb llimona, parmesà i alfàbrega. Li vaig veure fer a la Mireia Carbó fa uns dies a un programa de TV3 on va explicar un parell de receptes de pasta rapidíssimes de fer.
L’únic que he canviat a la recepta és que ella feia servir julivert picat, i jo ho hi he posat alfàbrega.
Amb aquest plat de pasta s’ha acabat allò de “no tinc temps de cuinar”!
Ingredients per a 3 persones
250 g d’espirals o la pasta que volgueu
60 g de formatge parmesà ratllat
El suc de mitja llimona
OOVE
Alfàbrega fresca o seca
Aigua
Sal
Elaboració
- Posem aigua abundant en una olla, i quan arrenqui el bull hi posem la pasta i un grapat de sal. La fem bullir seguint les indicacions del fabricant.
- Mentre la pasta bull, en un bol gran, barregem el suc de mitja llimona, el parmesà ratllat, un parell de cullerades d’OOVE i dos o tres cullerades d’alfàbrega picada. Reservem.
- Escorrem la pasta i la posem al bol on tenim la barreja anterior. Remenem bé i ja la podrem servir.