Pasta amb llimona i parmesà - Pa amb vi i sucre
Avui us porto un plat de pasta que més senzill i ràpid de fer no pot ser. Us animo a que proveu de fer aquesta pasta amb llimona, parmesà i alfàbrega. Li vaig veure fer a la Mireia Carbó fa uns dies a un programa de TV3 on va explicar un parell de receptes de pasta rapidíssimes de fer. L’únic que he canviat a la recepta és que ella feia servir julivert picat, i jo ho hi he posat alfàbrega. Amb aquest plat de pasta s’ha acabat allò de “no tinc temps de cuinar”!
pasta, llimona, alfàbrega, parmesà
17679
post-template-default,single,single-post,postid-17679,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pasta amb llimona i parmesà

Avui us porto un plat de pasta que més senzill i ràpid de fer no pot ser. Us animo a que proveu de fer aquesta pasta amb llimona, parmesà i alfàbrega. Li vaig veure fer a la Mireia Carbó fa uns dies a un programa de TV3 on va explicar un parell de receptes de pasta rapidíssimes de fer.

L’únic que he canviat a la recepta és que ella feia servir julivert picat, i jo ho hi he posat alfàbrega.

Amb aquest plat de pasta s’ha acabat allò de “no tinc temps de cuinar”!

 

 

Ingredients per a 3 persones

250 g d’espirals o la pasta que volgueu

60 g de formatge parmesà ratllat

El suc de mitja llimona

OOVE

Alfàbrega fresca o seca

Aigua

Sal

Elaboració

  1. Posem aigua abundant en una olla, i quan arrenqui el bull hi posem la pasta i un grapat de sal. La fem bullir seguint les indicacions del fabricant.
  2. Mentre la pasta bull, en un bol gran, barregem el suc de mitja llimona, el parmesà ratllat, un parell de cullerades d’OOVE i dos o tres cullerades d’alfàbrega picada. Reservem.
  3. Escorrem la pasta i la posem al bol on tenim la barreja anterior. Remenem bé i ja la podrem servir.

 

Etiquetes:

Publicar un comentari