Pastís de formatge de "La Viña" - Pa amb vi i sucre
Després de sentir tant a parlar del pastís de formatge de “La Viña” com un dels millors pastissos de formatge, i veure quantitat de receptes a les xarxes, no me n’he pogut estar de fer-lo, i menys encara veient com n’és de fàcil. Només us calen 5 ingredients i 5 minuts de preparació. El resultat és un pastís de formatge d’aparença rústica, molt contundent i extremadament cremós i deliciós. Tant, que ja m’han preguntat quan el tornaré a fer.
pastís de formatge de La Viña, pastís de formatge, formatge
17511
post-template-default,single,single-post,postid-17511,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pastís de formatge de “La Viña”

Després de sentir tant a parlar del pastís de formatge de “La Viña” com un dels millors pastissos de formatge, i veure quantitat de receptes a les xarxes, no me n’he pogut estar de fer-lo, i menys encara veient com n’és de fàcil.

Només us calen 5 ingredients i 5 minuts de preparació.

El resultat és un pastís de formatge d’aparença rústica, molt contundent i extremadament cremós i deliciós. Tant, que ja m’han preguntat quan el tornaré a fer.

Ingredients

600 g de formatge crema

4 ous grossos

200 g de sucre

350 ml de nata 35% materia grassa

1 cullerada de farina

 

 

Elaboració

  1. Primer de tot escalfarem el forn a 210º.
  2. En un bol barrejarem tots els ingredients.
  3. Agafarem un motlle desmotllable i el forrarem amb paper sulfuritzat. El paper sulfuritzat el podeu humitejar i escórrer bé. D’aquesta manera s’adaptarà millor al motlle. Jo he fet servir un motlle de 20 cm.
  4. Un cop forrat el motlle, abocarem tota la massa i l’introduirem al forn durant 40’.
  5. Veureu que comença a pujar i agafa un color torrat.
  6. Un cop passats els 40’ apagueu el forn, veure que el pastís balla, sembla ben bé líquid. És així com ha de quedar, ja que amb el repòs baixarà i s’acabarà de quallar completament.
  7. Un cop parat el forn, el deixarem a dins amb la porta una mica oberta durant 10’.
  8. El traurem del forn i el deixarem refredar abans de desmotllar-lo.
  9. És millor menjar-lo a temperatura ambient,; o si el guardeu a la nevera, treure’l una estona abans de consumir-lo.

 

Etiquetes:
2 Comentaris
  • Carme
    Publicat el 16:00h, 06 novembre Respon

    Quina pinta Sònia! El faré segur la meva néta és una fan del pastís d eformatge i aviat és el seu aniversari.
    Una pregunta, quan dius nata et refereixes a crema de llet o nata ja muntada? Gràcies!

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 20:42h, 06 novembre Respon

      Hola Carme!

      Em refereixo a nata líquida!
      Ja em diràs què tal et surt!
      Una abraçada,

      Sònia

Publicar un comentari