Piruletes de parmesà i orenga - Pa amb vi i sucre
Ja fa dies que tenia ganes de penjar aquesta recepta, fàcil i amb pocs ingredients! Si us agrada el formatge, no ho dubteu, aquest és un dels vostres aperitius!
15885
post-template-default,single,single-post,postid-15885,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Piruletes de parmesà i orenga

Ja fa dies que tenia ganes de penjar aquesta recepta, fàcil i amb pocs ingredients!

Si us agrada el formatge, no ho dubteu, aquest és un dels vostres aperitius!

Piruletes de parmesà destacada

Ingredients per a 4 persones

Parmesà ratllat

Orenga

 

Elaboració

  1. Preescalfem el forn a 170º
  2. Cubrirem la safata del forn amb paper de forn, i hi col.locarem 4 bastonets de broquetes deixant certa separació entre ells.
  3. Amb una cullera anirem formant les piruletes disposant muntanyetes de parmesà i ho espolsarem amb una mica d’orenga.
  4. Jo per tal que les piruletes quedin uniformes, faig servir un motlle de tallar galetes d’uns 5 cm de diàmetre, col.loco el motlle sobre la broqueta, hi aboco el parmesà, ho reparteixo una mica amb la cullera, trec el motlle i així ho vaig fent amb cada broqueta.
  5. Ho enfornem fins que veiem que es comença a enrossir i surten bombolles; uns 7 minuts aproximadament.
  6. Les traiem del forn i les deixem refredar.
Etiquetes:

Publicar un comentari