Piruletes de parmesà i orenga
Ja fa dies que tenia ganes de penjar aquesta recepta, fàcil i amb pocs ingredients!
Si us agrada el formatge, no ho dubteu, aquest és un dels vostres aperitius!
Ingredients per a 4 persones
Parmesà ratllat
Orenga
Elaboració
- Preescalfem el forn a 170º
- Cubrirem la safata del forn amb paper de forn, i hi col.locarem 4 bastonets de broquetes deixant certa separació entre ells.
- Amb una cullera anirem formant les piruletes disposant muntanyetes de parmesà i ho espolsarem amb una mica d’orenga.
- Jo per tal que les piruletes quedin uniformes, faig servir un motlle de tallar galetes d’uns 5 cm de diàmetre, col.loco el motlle sobre la broqueta, hi aboco el parmesà, ho reparteixo una mica amb la cullera, trec el motlle i així ho vaig fent amb cada broqueta.
- Ho enfornem fins que veiem que es comença a enrossir i surten bombolles; uns 7 minuts aproximadament.
- Les traiem del forn i les deixem refredar.