Pizza de pasta fullada amb verdures - Pa amb vi i sucre
Avui toca publicar una recepta d’aprofitament, i és que per fer la base d’aquesta pizza he fet servir els retalls que em van sobrar de quan vaig fer els croissants; vaig ajuntar els retalls, vaig estirar la massa amb el corró, la vaig enrotllar i la vaig congel.lar. La veritat és que tenia dubtes entre fer-ne una coca amb sucre o una pizza, però finalment, com que també volia aprofitar les verdures que tenia a la nevera, em vaig decidir per una pizza. Jo sempre havia fet la típica massa de pizza, però ara que he tastat aquesta, trobo que la pizza amb massa de pasta fullada és molt més lleugera que la massa de pa, i si no l’heu tastat, us recomano que compreu una base de pasta fullada i la tasteu. Segur que repetireu en més d'una ocasió.
pizza, verdures
17328
post-template-default,single,single-post,postid-17328,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pizza de pasta fullada amb verdures

Avui toca publicar una recepta d’aprofitament, i és que per fer la base d’aquesta pizza he fet servir els retalls que em van sobrar de quan vaig fer els croissants; vaig ajuntar els retalls, vaig estirar la massa amb el corró, la vaig enrotllar i la vaig congel.lar.

La veritat és que tenia dubtes entre fer-ne una coca amb sucre o una pizza, però finalment, com que també volia aprofitar les verdures que tenia a la nevera, em vaig decidir per una pizza.

Jo sempre havia fet la típica massa de pizza, però ara que he tastat aquesta, trobo que la pizza amb massa de pasta fullada és molt més lleugera que la massa de pa, i si no l’heu tastat, us recomano que compreu una base de pasta fullada i la tasteu. Segur que repetireu en més d’una ocasió.

Ingredients

1 base de pasta fullada

Tomàquet triturat natural

Mozzarella fresca

Mozzarella ratllada

Verdures: carbassó, xampinyons, albergínia…

Encenalls de pernil ibèric

Orenga

Elaboració

  1. Escalfarem el forn a màxima temperatura i col.locarem la safata del forn al nivel baix.
  2. Estirarem la pasta fullada, la punxarem amb una forquilla, escamparem la salsa de tomàquet, una mica de mozzarella ratllada, les verdures laminades i ho posarem al forn 5 minuts fins que agafi una mica de color.
  3. Traurem la base del forn, hi posarem la mozzarella fresca desmenussada i una mica d’orenga, i la tornarem a introduir al forn durant uns 8 minuts més, fins que estigui feta.
  4. Treurem la pizza del forn i decorarem amb uns encenalls de pernil ibèric.
Etiquetes:

Publicar un comentari