Quinoa amb verdures i camagrocs - Pa amb vi i sucre
Continuant amb la febre boletaire que hi ha ara mateix pel nostre territori, avui us porto una recepta amb camagrocs trobats ahir mateix a pocs km de casa, i fins aquí puc llegir! M’he decidit per un plat amb quinoa, verdures i camagrocs; com veieu, un plat saníssim i a més, ideal per carmanyoles! O sigui que ja us podeu imaginar què portaré demà per dinar a la feina.
15812
post-template-default,single,single-post,postid-15812,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Quinoa amb verdures i camagrocs

Continuant amb la febre boletaire que hi ha ara mateix pel nostre territori, avui us porto una recepta amb camagrocs trobats ahir mateix a pocs km de casa, i fins aquí puc llegir!

M’he decidit per un plat amb quinoa, verdures i camagrocs; com veieu, un plat saníssim i a més, ideal per carmanyoles! O sigui que ja us podeu imaginar què portaré demà per dinar a la feina.

Quinoa amb camagrocs destacada

Ingredients per a 4 persones

320 g de quinoa

Aigua

Camagrocs frescos

1 Carbassó

Espàrrecs

Salsa de soja

 

Elaboració

  1. Començarem rentant amb aigua la quinoa per tal d’el.liminar la saponina. La saponina és una substància que cobreix els grans de quinoa i que s’ha d’el.liminar abans de coure-la. Un cop la tinguem ben esbandida, la colarem.
  2. En una cassola o recipient adecuat posarem l’aigua a bullir, heu de comptar 3 mides d’aigua per 1 de quinoa. Un cop l’aigua bulli, hi posarem la quinoa, taparem la cassola i la deixarem coure a foc lent uns 15 minuts aproximadament. Sabreu que està cuita perquè els grans s’obren i es veu un filet blanc. Reservem
  3. En una paella saltejarem amb molt poc oli els camagrocs, els anirem afegint de mica en mica a la paella per evitar que deixin anar massa aigua. Els reservarem.
  4. A la mateixa paella saltejarem els espàrrecs tallats a dauets durant 2 o 3 minuts, hi afegirem el carbassó també tallat a dauets i ho continuarem saltejant, quan estiguin pràcticament al punt hi tornarem a incorporar els camagrocs i seguidament la quinoa. Ho barrejarem i per acabar hi afegirem un cullerada de salsa de soja.
Etiquetes:

Publicar un comentari