Ravioli d’albergínia i brandada de bacallà
Cap de setmana llarg, relaxant i amb temps per anar pensant en els àpats de les properes festes.
Comencem amb aquests raviolis d’albergínia i brandada de bacallà?
Ingredients per a 4 persones
2 albergínies
Brandada de bacallà
Sal
Oli
Mel
Brots de porro
Elaboració
- Començarem preparant els raviolis pelant les albergínies i tallant-les amb la mandolina de llarg a llarg.
- Un cop tinguem els talls, amb un ganivet tallarem les vores per tal que ens quedin més o menys de la mateixa mida. Posarem els talls en un colador i hi tirarem sal per tal que suin, 30’ aproximadament. Un cop passat aquest temps, els esbandirem amb aigua i els assecarem.
- En un planxa amb una mica d’oli, courem les làmines d’albergínia, fins que quedin transparents. Ho reservarem sobre paper absorbent per treure l’excés d’oli.
- Agafarem dos làmines d’albergínia i les col.locarem una a sobre l’altre en forma de creu, hi posarem un mica de brandada i ho tancarem.
- Un cop tinguem tots els raviolis fets, els tornarem a pasar un moment per la planxa.
- Ho servirem calent, amb una mica de mel per sobre i uns quants brots de porro.