Ravioli d’albergínia i brandada de bacallà - Pa amb vi i sucre
Cap de setmana llarg, relaxant i amb temps per anar pensant en els àpats de les properes festes. Comencem amb aquests raviolis d’albergínia i brandada de bacallà?
15797
post-template-default,single,single-post,postid-15797,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ravioli d’albergínia i brandada de bacallà

Cap de setmana llarg, relaxant i amb temps per anar pensant en els àpats de les properes festes.

Comencem amb aquests raviolis d’albergínia i brandada de bacallà?

Ingredients per a 4 persones

2 albergínies

Brandada de bacallà

Sal

Oli

Mel

Brots de porro

 

Elaboració

  1. Començarem preparant els raviolis pelant les albergínies i tallant-les amb la mandolina de llarg a llarg.
  2. Un cop tinguem els talls, amb un ganivet tallarem les vores per tal que ens quedin més o menys de la mateixa mida. Posarem els talls en un colador i hi tirarem sal per tal que suin, 30’ aproximadament. Un cop passat aquest temps, els esbandirem amb aigua i els assecarem.
  3. En un planxa amb una mica d’oli, courem les làmines d’albergínia, fins que quedin transparents. Ho reservarem sobre paper absorbent per treure l’excés d’oli.
  4. Agafarem dos làmines d’albergínia i les col.locarem una a sobre l’altre en forma de creu, hi posarem un mica de brandada i ho tancarem.
  5. Un cop tinguem tots els raviolis fets, els tornarem a pasar un moment per la planxa.
  6. Ho servirem calent, amb una mica de mel per sobre i uns quants brots de porro.

Publicar un comentari