Raviolis de carbassó amb bolets i formatge de cabra - Pa amb vi i sucre
Un cop passat Nadal i Sant Esteve, toca anar pensant en el menú de Cap d’Any, fa uns dies us presentava uns raviolis d’albergínia i brandada de bacallà, aquesta vegada un porto una altra proposta, raviolis de carbassó amb bolets i formatge de cabra.
15799
post-template-default,single,single-post,postid-15799,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Raviolis de carbassó amb bolets i formatge de cabra

Un cop passat Nadal i Sant Esteve, toca anar pensant en el menú de Cap d’Any, fa uns dies us presentava uns raviolis d’albergínia i brandada de bacallà, aquesta vegada un porto una altra proposta, raviolis de carbassó amb bolets i formatge de cabra.

Ravioli carbassó i formatge destacada

Ingredients per a 4 persones

1 carbassó

Bolets variats: rossinyols, trompetes, llanegues…

Sal

Oli

Formatge de cabra

 

Elaboració

  1. Començarem saltejant els bolets en una paella amb una mica d’oli. Els salarem i deixarem que es beguin tota l’aigua. Jo he fet servir rossinyols i trompetes.
  2. Per altra banda, i amb l’ajuda de la mandolina, tallarem el carbassó en làmines de llarg a llarg.
  3. Un cop tinguem les làmines, les passarem per la planxa amb una mica d’oli fins que s’estovin. Ho reservarem sobre paper absorbent.
  4. Agafarem dos làmines de carbassó i les col.locarem una a sobre l’altre en forma de creu, hi posarem un grapat de bolets i un tros de formatge de cabra i ho tancarem.
  5. Un cop tinguem tots els embolcalls fets, els tornarem a pasar un moment per la planxa i ja ho podrem servir.

Publicar un comentari