Raviolis de carbassó amb bolets i formatge de cabra
Un cop passat Nadal i Sant Esteve, toca anar pensant en el menú de Cap d’Any, fa uns dies us presentava uns raviolis d’albergínia i brandada de bacallà, aquesta vegada un porto una altra proposta, raviolis de carbassó amb bolets i formatge de cabra.
Ingredients per a 4 persones
1 carbassó
Bolets variats: rossinyols, trompetes, llanegues…
Sal
Oli
Formatge de cabra
Elaboració
- Començarem saltejant els bolets en una paella amb una mica d’oli. Els salarem i deixarem que es beguin tota l’aigua. Jo he fet servir rossinyols i trompetes.
- Per altra banda, i amb l’ajuda de la mandolina, tallarem el carbassó en làmines de llarg a llarg.
- Un cop tinguem les làmines, les passarem per la planxa amb una mica d’oli fins que s’estovin. Ho reservarem sobre paper absorbent.
- Agafarem dos làmines de carbassó i les col.locarem una a sobre l’altre en forma de creu, hi posarem un grapat de bolets i un tros de formatge de cabra i ho tancarem.
- Un cop tinguem tots els embolcalls fets, els tornarem a pasar un moment per la planxa i ja ho podrem servir.