Saltejat de bròquil amb verdures i gambes
Després dels contundents bunyols de l’Empordà de la setmana passada, avui toca fer una mica de bondat amb un saltejat de bròquil amb espàrrecs, xampinyons i gambes. Bo, sà i lleuger!
La verdura no té perquè ser aborrida!
Ingredients per a 4 persones
- 400 gde bròquil
- 1manat d’espàrrecs verds
- 100 gde xampinyons
- 3 o 4alls tendres
- 16cues de gambes pelades
- Oli
- Salsa de soja
Elaboració
- Per començar tallarem el bròquil, els espàrrecs, els xampinyons i els alls tendres a trossets petits.
- En un cassó amb aigua farem bullir el bròquil 5 minuts i el colarem.
- En una paella amb un raig d’oli sofregirem 2 minuts els alls tendres, hi afegirem els espàrrecs, hi donarem un parell de voltes i hi afegirem els xampinyons. Ho remenarem tot junt un parell de minuts i seguidament hi afegirem el bròquil.
- Quan ho tinguem tot ben integrat, hi afegirem les cues de gamba pelades. Ho remenarem i tirarem un rajolí de salsa de soja.