Saltejat de bròquil amb verdures i gambes - Pa amb vi i sucre
Després dels contundents bunyols de l’Empordà de la setmana passada, avui toca fer una mica de bondat amb un saltejat de bròquil amb espàrrecs, xampinyons i gambes. Bo, sà i lleuger! La verdura no té perquè ser aborrida!
15689
post-template-default,single,single-post,postid-15689,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Saltejat de bròquil amb verdures i gambes

Després dels contundents bunyols de l’Empordà de la setmana passada, avui toca fer una mica de bondat amb un saltejat de bròquil amb espàrrecs, xampinyons i gambes. Bo, sà i lleuger!

La verdura no té perquè ser aborrida!

Ingredients per a 4 persones

  • 400 gde bròquil
  • 1manat d’espàrrecs verds
  • 100 gde xampinyons
  • 3 o 4alls tendres
  • 16cues de gambes pelades
  • Oli
  • Salsa de soja

Elaboració

  1. Per començar tallarem el bròquil, els espàrrecs, els xampinyons i els alls tendres a trossets petits.
  2. En un cassó amb aigua farem bullir el bròquil 5 minuts i el colarem.
  3. En una paella amb un raig d’oli sofregirem 2 minuts els alls tendres, hi afegirem els espàrrecs, hi donarem un parell de voltes i hi afegirem els xampinyons. Ho remenarem tot junt un parell de minuts i seguidament hi afegirem el bròquil.
  4. Quan ho tinguem tot ben integrat, hi afegirem les cues de gamba pelades. Ho remenarem i tirarem un rajolí de salsa de soja.
Etiquetes:

Publicar un comentari