Saltejat de rossinyols i calamarsets - Pa amb vi i sucre
En qüestió de pocs dies he tingut la sort de trobar ceps, rovellons, camagrocs i per últim rossinyols; un dels bolets que més m’agraden. A principis de juliol vaig publicar una recepta de pizza amb rossinyols i pernil ibèric; avui us porto una altra recepta, un saltejat de rossinyols, calamarsets i gambes, com veiu un plat fàcil i sobretot lleuger!
15809
post-template-default,single,single-post,postid-15809,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Saltejat rossinyols destacada

Saltejat de rossinyols i calamarsets

En qüestió de pocs dies he tingut la sort de trobar ceps, rovellons, camagrocs i per últim rossinyols; un dels bolets que més m’agraden.

A principis de juliol vaig publicar una recepta de pizza amb rossinyols i pernil ibèric; avui us porto una altra recepta, un saltejat de rossinyols, calamarsets i gambes, com veiu un plat fàcil i sobretot lleuger!

Saltejat rossinyols destacada

 

Ingredients per a 4 persones

1 Kg de calamarsets

350 g de rossinyols

Gambes

Cibulet

Oli

Sal

 

Elaboració

  1. Començarem saltejants els rossinyols en una paella amb una mica d’oli. Els anirem afegint de mica en mica a fi que no deixin anar massa aigua. Un cop cuits els reservarem.
  2. A la mateixa paella saltejarem els calamarsets i les gambes; a mitja cocció hi afegirem els rossinyols i ho saltejarem tot junt un parell de minuts. Ho rectificarem de sal i hi afegirem una mica de cibulet picat.
Etiquetes:

Publicar un comentari