Saltejat de rossinyols i calamarsets
En qüestió de pocs dies he tingut la sort de trobar ceps, rovellons, camagrocs i per últim rossinyols; un dels bolets que més m’agraden.
A principis de juliol vaig publicar una recepta de pizza amb rossinyols i pernil ibèric; avui us porto una altra recepta, un saltejat de rossinyols, calamarsets i gambes, com veiu un plat fàcil i sobretot lleuger!
Ingredients per a 4 persones
1 Kg de calamarsets
350 g de rossinyols
Gambes
Cibulet
Oli
Sal
Elaboració
- Començarem saltejants els rossinyols en una paella amb una mica d’oli. Els anirem afegint de mica en mica a fi que no deixin anar massa aigua. Un cop cuits els reservarem.
- A la mateixa paella saltejarem els calamarsets i les gambes; a mitja cocció hi afegirem els rossinyols i ho saltejarem tot junt un parell de minuts. Ho rectificarem de sal i hi afegirem una mica de cibulet picat.