Secret ibèric amb salsa de cireres - Pa amb vi i sucre
És temporada de cireres, una de les fruites més dolces i saboroses que ens diuen que l’estiu ja és aquí! Boníssimes a qualsevol moment del dia, ja sigui a mig matí, per postres després de dinar o per berenar. A Caldes de Montbui, del 10 de juny i fins al 10 de juliol tenim les Jornades Gastronòmiques de les cireres. Com a aportació, aquí us deixo una recepta de secret amb una salsa de cireres. Facilíssim, ràpid i boníssim! Ja ho diuen que menys és més…
15837
post-template-default,single,single-post,postid-15837,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Secret ibèric amb salsa de cireres

És temporada de cireres, una de les fruites més dolces i saboroses que ens diuen que l’estiu ja és aquí!

Boníssimes a qualsevol moment del dia, ja sigui a mig matí, per postres després de dinar o per berenar.

A Caldes de Montbui, del 10 de juny i fins al 10 de juliol tenim les Jornades Gastronòmiques de les cireres.

Com a aportació, aquí us deixo una recepta de secret amb una salsa de cireres. Facilíssim, ràpid i boníssim! Ja ho diuen que menys és més…

Ingredients per a 4 persones

2 secrets ibèrics

500 g de cireres

1 got de pedro Ximenez

Sal

Pebre

Mantega

Elaboració

  1. Per començar netejarem les cireres i les desossarem.
  2. Les posarem en una cassola amb el Pedro Ximenez i ho deixarem coure fins que redueixi, aproximadament uns 15 minuts. Ho triturarem i ho passarem per colador xinès.
  3. Tornarem a abocar la salsa a la cassola, ho rectificarem de sal i hi afegirem una nou de mantega per tal de donar brillantor a la salsa. Reservarem.
  4. Tallarem els secrets a la mida que volguem, els salpebrerem i els passarem per la planxa sense oli. Amb el propi greix del secret ja n’hi haurà prou.
  5. Servirem el secret acompanyat de la salsa de calenta i d’un parell de cireres.
Etiquetes:

Publicar un comentari