Sopa de maduixes - Pa amb vi i sucre
És temporada de maduixes, ja fa dies que en podem trobar a les fruiteries i parades de mercats. Una de les fruites més utilitzades per reposteria: mousses, gelats, pastissos…. Avui he preparat un postre lleuger, refrescant i deliciós, ideal com a postres si heu fet algun dinar o sopar més aviat copiós.
15857
post-template-default,single,single-post,postid-15857,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sopa de maduixes

És temporada de maduixes, ja fa dies que en podem trobar a les fruiteries i parades de mercats.

Una de les fruites més utilitzades per reposteria: mousses, gelats, pastissos….

Avui he preparat un postre lleuger, refrescant i deliciós, ideal com a postres si heu fet algun dinar o sopar més aviat copiós.

Sopa de maduixes destacada

Ingredients per a 4 persones

500 g de maduixes

Menta

120 g d’aigua

120 g de sucre

Sucre

 

Elaboració

  1. Per començar farem un almíbar amb l’aigua i el sucre. En un cassó posarem l’aigua i el sucre fins que arrenqui el bull i ho deixarem bullir un parell de minuts. Ho retirarem del foc i hi posarem un grapat de fulles de menta, ho deixarem infusionar 5 minuts tapat.
  2. Agafarem el got del túrmix i hi posarem les maduixes, un parell de cullerades de sucre i l’almíbar sense les fulles de menta. Ho triturarem, ho col.larem i ho guardarem a la nevera. Un cop fred ja ho podrem servir.
Etiquetes:

Publicar un comentari