Sopa de síndria - Pa amb vi i sucre
Aquesta sopa de síndria és un plat d’allò més refrescant i lleuger. Ideal per l’estiu, segur que us sol.lucionarà qualsevol sopar o dinar si no teniu massa ganes de preparar res, que amb aquesta calor, sempre costa més posar-se davant els fogons. No pot ser més fàcil, i amb un tres i no res, la tindreu feta.
sopa de síndria, sopa, síndria
16892
post-template-default,single,single-post,postid-16892,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sopa de síndria

Aquesta sopa de síndria és un plat d’allò més refrescant i lleuger. Ideal per l’estiu, segur que us sol.lucionarà qualsevol sopar o dinar si no teniu massa ganes de preparar res, que amb aquesta calor, sempre costa més posar-se davant els fogons.

No pot ser més fàcil, i amb un tres i no res, la tindreu feta.

 

Ingredients

¼ de síndria

2 o 3 tomàquets de pera madurs

Oli d’oliva

Vinagre

Alfàbrega fresca

Elaboració

  1. Primer de tot escaldarem els tomàquets, els pelarem i en treurem les llavors.
  2. Tallarem la síndria a daus i la posarem al got de la batedora o en un recipient adient.
  3. Afegirem el tomàquet i ho triturarem tot junt.
  4. Un cop triturat ho passarem per un col.lador per si ens hagués quedat alguna llavor o pinyol.
  5. Hi posarem un raig d’oli, una mica de vinagre i unes fulles d’alfàbrega fresca.
  6. Ho guardarem a la nevera i ho servirem ben fred.

Etiquetes:

Publicar un comentari