Sopa de síndria
Aquesta sopa de síndria és un plat d’allò més refrescant i lleuger. Ideal per l’estiu, segur que us sol.lucionarà qualsevol sopar o dinar si no teniu massa ganes de preparar res, que amb aquesta calor, sempre costa més posar-se davant els fogons.
No pot ser més fàcil, i amb un tres i no res, la tindreu feta.
Ingredients
¼ de síndria
2 o 3 tomàquets de pera madurs
Oli d’oliva
Vinagre
Alfàbrega fresca
Elaboració
- Primer de tot escaldarem els tomàquets, els pelarem i en treurem les llavors.
- Tallarem la síndria a daus i la posarem al got de la batedora o en un recipient adient.
- Afegirem el tomàquet i ho triturarem tot junt.
- Un cop triturat ho passarem per un col.lador per si ens hagués quedat alguna llavor o pinyol.
- Hi posarem un raig d’oli, una mica de vinagre i unes fulles d’alfàbrega fresca.
- Ho guardarem a la nevera i ho servirem ben fred.
Pilar
Publicat el 22:48h, 08 juliolMolt bona i senzilla
Pilar
Publicat el 22:49h, 08 juliolMolt bona i facil