Sorbet de mojito
Llimes, menta, ron, sucre…. A tots ens ve al cap la imatge d’un mojito, però què us sembla si en fem un sorbet?
A casa ja s’ha convertit en un clàssic, i sempre procuro tenir-ne un tupper al congel.lador. Que feu un sopar a casa uns amics i us toca portar els postres? Doncs aquí teniu una opció fàcil, rápida i sobretot infal.lible!
Ingredients per a 4 – 6 persones
200 ml d’aigua
200 g de sucre
Un grapat de menta
El suc de 4 llimes
100 ml de ron blanc
100 ml d’aigua amb gas (sifón)
Elaboració
- En un cassó posarem l’aigua amb el sucre, ho remenarem fins que el sucre estigui dissolt i ho deixarem bullir dos o tres minuts. Ho retirarem del foc, hi posarem el grapat de menta i ho deixarem infusionar.
- Un cop estigui fred, ho colarem, ho abocarem en un tupper i hi afegirem el suc de les 4 llimes, el ron i l’aigua amb gas. Ho taparem i ho posarem al congel.lador.
- Quan hagi passat una hora més o menys, treieu-lo del congel.lador i amb una forquilla o cullera, remeneu-lo de baix cap a dalt. Torneu-lo a posar al congel.lador i repetiu el mateix procés dos o tres vegades més.