Sorbet de mojito - Pa amb vi i sucre
Llimes, menta, ron, sucre…. A tots ens ve al cap la imatge d’un mojito, però què us sembla si en fem un sorbet? A casa ja s’ha convertit en un clàssic, i sempre procuro tenir-ne un tupper al congel.lador. Que feu un sopar a casa uns amics i us toca portar els postres? Doncs aquí teniu una opció fàcil, rápida i sobretot infal.lible!
15816
post-template-default,single,single-post,postid-15816,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sorbet de mojito

Llimes, menta, ron, sucre…. A tots ens ve al cap la imatge d’un mojito, però què us sembla si en fem un sorbet?

A casa ja s’ha convertit en un clàssic, i sempre procuro tenir-ne un tupper al congel.lador. Que feu un sopar a casa uns amics i us toca portar els postres? Doncs aquí teniu una opció fàcil, rápida i sobretot infal.lible!

Sorbet de mojito destacada

Ingredients per a 4 – 6 persones

200 ml d’aigua

200 g de sucre

Un grapat de menta

El suc de 4 llimes

100 ml de ron blanc

100 ml d’aigua amb gas (sifón)

 

 

Elaboració

  1. En un cassó posarem l’aigua amb el sucre, ho remenarem fins que el sucre estigui dissolt i ho deixarem bullir dos o tres minuts. Ho retirarem del foc, hi posarem el grapat de menta i ho deixarem infusionar.
  2. Un cop estigui fred, ho colarem, ho abocarem en un tupper i hi afegirem el suc de les 4 llimes, el ron i l’aigua amb gas. Ho taparem i ho posarem al congel.lador.
  3. Quan hagi passat una hora més o menys, treieu-lo del congel.lador i amb una forquilla o cullera, remeneu-lo de baix cap a dalt. Torneu-lo a posar al congel.lador i repetiu el mateix procés dos o tres vegades més.
Etiquetes:

Publicar un comentari