Torradetes amb sobrassada, mel i ou de guatlla escumat - Pa amb vi i sucre
Apurant els últims dies de festes? Avui us porto una altra idea d’aperitiu de cara al sopar de Reis. Esperem que vinguin ben carregats!!!
15693
post-template-default,single,single-post,postid-15693,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Torradetes amb sobrassada, mel i ou de guatlla escumat

 

Apurant els últims dies de festes? Avui us porto una altra idea d’aperitiu de cara al sopar de Reis.

Esperem que vinguin ben carregats!!!

Ingredients per a 4 persones

1 barra de pa

12 talls de sobrassada

Mel

12 ous de guatlla

Sal

Oli

Elaboració

  1. En un bol posarem un trosset de paper film amb un raig d’oli, agafem els ous de guatlla i els obrim amb l’ajuda de la punta d’un ganivet. Aboquem l’ou dins el paper film i hi posem una mica de sal. Agafem les quatre puntes del paper film i en fem un farcellet. Això ho haurem de fer per cada ou de guatlla que necessiteu. Els posem en un cassó amb l’aigua bullint uns 40 segons, fins que la clara hagi quallat. Els retirem i amb compte treiem el paper film i els deixem refredar.
  2. Fem llesquetes de pa, posem un tall de sobrassada, una cullerada de mel i ho enfornem a 175º uns 8 o 10 minuts.
  3. Ho treiem del forn i hi posem un ou de guatlla escumat.

Publicar un comentari