Torradetes amb sobrassada, mel i ou de guatlla escumat
Apurant els últims dies de festes? Avui us porto una altra idea d’aperitiu de cara al sopar de Reis.
Esperem que vinguin ben carregats!!!
Ingredients per a 4 persones
1 barra de pa
12 talls de sobrassada
Mel
12 ous de guatlla
Sal
Oli
Elaboració
- En un bol posarem un trosset de paper film amb un raig d’oli, agafem els ous de guatlla i els obrim amb l’ajuda de la punta d’un ganivet. Aboquem l’ou dins el paper film i hi posem una mica de sal. Agafem les quatre puntes del paper film i en fem un farcellet. Això ho haurem de fer per cada ou de guatlla que necessiteu. Els posem en un cassó amb l’aigua bullint uns 40 segons, fins que la clara hagi quallat. Els retirem i amb compte treiem el paper film i els deixem refredar.
- Fem llesquetes de pa, posem un tall de sobrassada, una cullerada de mel i ho enfornem a 175º uns 8 o 10 minuts.
- Ho treiem del forn i hi posem un ou de guatlla escumat.