Torradetes de Santa Teresa
Les Torradetes de Santa Teresa son una de les postres més típiques de Catalunya i de molts altres llocs d’Espanya. La idea d’aquestes postres és fer-les per aprofitar el pa sec del dia abans, tot i que el més habitual és menjar-les per Setmana Santa.
Aquí teniu la recepta que fem servir a casa.
Ingredients per a 4 persones
Pa sec del dia abans
1 l de llet
1 branca de canyella
Pell de llimona
3 ous
Sucre
Canyella en pols
Oli d’oliva suau o de girasol
Elaboració
- Posem a escalfar la llet en un cassó amb una branca de canyella i la pell de llimona.
- Deixem que bulli, parem el foc i la deixem refredar.
- Un cop freda, la colem i la posem en un bol.
- Tallem el pa a llesques entre 1,5cm i 2cm, les anem sucant amb la llet.
- Les passem per ou batut i les fregim en un paella amb oli de girasol.
- Quan siguin rosses les retirem i les deixem en paper absorbent perquè deixin anar l’excés d’oli.
- Les enfarinem amb sucre barrejat amb una mica de canyella en pols i les servirem abans no es refredin.