Torradetes de Santa Teresa - Pa amb vi i sucre
Les Torradetes de Santa Teresa son una de les postres més típiques de Catalunya i de molts altres llocs d’Espanya. La idea d'aquestes postres és fer-les per aprofitar el pa sec del dia abans, tot i que el més habitual és menjar-les per Setmana Santa. Aquí teniu la recepta que fem servir a casa.
Torradetes de Santa Teresa
16764
post-template-default,single,single-post,postid-16764,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Torradetes de Santa Teresa

Les Torradetes de Santa Teresa son una de les postres més típiques de Catalunya i de molts altres llocs d’Espanya. La idea d’aquestes postres és fer-les per aprofitar el pa sec del dia abans, tot i que el més habitual és menjar-les per Setmana Santa.

Aquí teniu la recepta que fem servir a casa.

 

Ingredients per a 4 persones

Pa sec del dia abans

1 l de llet

1 branca de canyella

Pell de llimona

3 ous

Sucre

Canyella en pols

Oli d’oliva suau o de girasol

 

Elaboració

  1. Posem a escalfar la llet en un cassó amb una branca de canyella i la pell de llimona.
  2. Deixem que bulli, parem el foc i la deixem refredar.
  3. Un cop freda, la colem i la posem en un bol.
  4. Tallem el pa a llesques entre 1,5cm i 2cm, les anem sucant amb la llet.
  5. Les passem per ou batut i les fregim en un paella amb oli de girasol.
  6. Quan siguin rosses les retirem i les deixem en paper absorbent perquè deixin anar l’excés d’oli.
  7. Les enfarinem amb sucre barrejat amb una mica de canyella en pols i les servirem abans no es refredin.

Etiquetes:

Publicar un comentari