Williams and Basil - Pa amb vi i sucre
Sembla que l’onada de calor no ens vol abandonar, i que encara en tenim per dies... Pensant en què podia fer per combatre-la vaig recordar les barbacoes d’estiu que acostumem a fer cada any amb la colla, on l’Anna, la nostra experta en còctels ve amb tot l’arsenal i en un moment ens prepara un assortit d’allò més variat. A mi sempre m’ha agradat, a part del mojito, és clar… el Williams and Basil, un còctel sense alcochol perfecte per fer passar la sed, per tant, fa uns dies vaig demanar-li la recepta i avui m’he disposat a fer-la, i és clar, a beure-me’l!
15752
post-template-default,single,single-post,postid-15752,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Williams and Basil

Sembla que l’onada de calor no ens vol abandonar, i que encara en tenim per dies…

Pensant en què podia fer per combatre-la vaig recordar les barbacoes d’estiu que acostumem a fer cada any amb la colla, on l’Anna, la nostra experta en còctels ve amb tot l’arsenal i en un moment ens prepara un assortit d’allò més variat.

A mi sempre m’ha agradat, a part del mojito, és clar… el Williams and Basil, un còctel sense alcochol perfecte per fer passar la sed, per tant, fa uns dies vaig demanar-li la recepta i avui m’he disposat a fer-la, i és clar, a beure-me’l!

 

Ingredients per 4 còctels

4 parts de suc de pera

1 part de suc de llima

Alfabrega

Sucre morè

Gel

Elaboració

D’entrada comentar-vos que s’hauria de fer en coctelera, però com que no en tinc ho he fet d’aquesta manera.

  1. En un got posem un trossets de llima, sucre morè i unes fulles d’alfàbrega i ho matxaquem bé amb el ma de morter.
  2. Seguidament hi posem gel, i el suc de llima i pera que haurem barrejat previament i ja ens ho podem beure.

Publicar un comentari