Williams and Basil
Sembla que l’onada de calor no ens vol abandonar, i que encara en tenim per dies…
Pensant en què podia fer per combatre-la vaig recordar les barbacoes d’estiu que acostumem a fer cada any amb la colla, on l’Anna, la nostra experta en còctels ve amb tot l’arsenal i en un moment ens prepara un assortit d’allò més variat.
A mi sempre m’ha agradat, a part del mojito, és clar… el Williams and Basil, un còctel sense alcochol perfecte per fer passar la sed, per tant, fa uns dies vaig demanar-li la recepta i avui m’he disposat a fer-la, i és clar, a beure-me’l!
Ingredients per 4 còctels
4 parts de suc de pera
1 part de suc de llima
Alfabrega
Sucre morè
Gel
Elaboració
D’entrada comentar-vos que s’hauria de fer en coctelera, però com que no en tinc ho he fet d’aquesta manera.
- En un got posem un trossets de llima, sucre morè i unes fulles d’alfàbrega i ho matxaquem bé amb el ma de morter.
- Seguidament hi posem gel, i el suc de llima i pera que haurem barrejat previament i ja ens ho podem beure.