Crema de carbassa i trompetes - Pa amb vi i sucre
Per no perdre el bon costum, he sortit altre cop a buscar bolets, amb un resultat fantàstic, força variat, com a mi m’agrada, una mica de tot: rossinyols, rovellons, pinetells, trompetes, reigs, camagrocs… Avui tocava fer una recepta amb trompetes, i m’he inspirat en una recepta del llibre El Gran Llibre dels Bolets del Marc Estévez, tot i que l’he variat una mica, enlloc de carbassó, l’he fet amb carbassa i no hi he posat crema de llet. Comencem la setmana amb una recepta saludable?
15807
post-template-default,single,single-post,postid-15807,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Crema de carbassa i trompetes

Per no perdre el bon costum, he sortit altre cop a buscar bolets, amb un resultat fantàstic, força variat, com a mi m’agrada, una mica de tot: rossinyols, rovellons, pinetells, trompetes, reigs, camagrocs…

Avui tocava fer una recepta amb trompetes, i m’he inspirat en una recepta del llibre El Gran Llibre dels Bolets del Marc Estévez, tot i que l’he variat una mica, enlloc de carbassó, l’he fet amb carbassa i no hi he posat crema de llet.

Comencem la setmana amb una recepta saludable?

Crema de carbassa destacada

 

Ingredients per a 4 persones

500 g de carbassa

1 porro

150 g de trompetes fresques

Oli

Mantega

Sal

Pebre

1 ½ d’aigua o brou

 

Elaboració

 

  1. En una olla amb una mica d’oli i mantega sofregirem el porro tallat a la juliana.
  2. Seguidament hi incorporarem la carbassa tallada a daus, ho salpebrarem i ho deixarem coure durant 10 minuts.
  3. Ho cobrirem amb l’aigua calenta i ho deixarem coure durant 15 minuts.
  4. Mentres, en una paella amb un xic d’oli saltejarem les trompetes i les deixarem fer fins que hagin absorbit tota l’aigua que deixen.
  5. Incorporarem les trompetes a la crema de carbassa i ho triturarem amb el túrmix.
  6. A l’hora de servir-ho es pot acompanyar amb unes quantes trompetes saltejades.
Etiquetes:

Publicar un comentari