Sorbet de licor de Flors del Remei - Pa amb vi i sucre
I amb aquesta ja son 6 les entrades publicades amb motiu de la trobada gastroblocaire a Caldes de Montbui el 4 de Juny. Portava dies pensant en com podia fer una recepta amb el licor Les Flors del Remei, el típic licor de Caldes que el.laboren a La Vallesana. Es tracta d’un licor digestiu el.laborat amb una gran varietat de productes vegetals, plantes, arrels, llavors…, i amb una graduació de 34º, pel que és ideal per prendre amb glaçons després d’un bon dinar o sopar. Finalment, se m’ha acudit que podia fer unes postres ben digestives i refrescants i n’he preparat un sorbet!
15663
post-template-default,single,single-post,postid-15663,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sorbet de licor de Flors del Remei

I amb aquesta ja son 6 les entrades publicades amb motiu de la trobada gastroblocaire a Caldes de Montbui el 4 de Juny.

Portava dies pensant en com podia fer una recepta amb el licor Les Flors del Remei, el típic licor de Caldes que el.laboren a La Vallesana.

Es tracta d’un licor digestiu el.laborat amb una gran varietat de productes vegetals, plantes, arrels, llavors…, i amb una graduació de 34º, pel que és ideal per prendre amb glaçons després d’un bon dinar o sopar.

Finalment, se m’ha acudit que podia fer unes postres ben digestives i refrescants i n’he preparat un sorbet!

Ingredients per a 4 persones

200 ml d’aigua

200 g de sucre

100 ml de licor Flors del Remei

3 llimones

60 ml d’aigua

Elaboració

  1. Començarem fent un almívar amb l’aigua i el sucre; en un cassó posarem l’aigua amb el sucre, ho remenarem fins que el sucre estigui dissolt i ho deixarem bullir dos o tres minuts. Ho retirarem del foc, hi posarem una mica de pell de llimona, ho deixarem infusionar i ho deixarem refredar.
  2. Un cop estigui fred, treurem la pell de la llimona, ho abocarem en un tupper i hi afegirem el suc de 2 o 3 llimones, el licor de Flors del Remei i l’aigua. Ho taparem i ho posarem al congelador.
  3. Quan hagi passat una hora més o menys, el treurem del congelador i amb una forquilla o cullera, ho remenarem de baix cap a dalt. Ho tornarem a posar al congelador i repetirem el mateix procés dos o tres vegades més.

Etiquetes:

Publicar un comentari