Bombons de formatge de cabra, carquinyolis i coulis de cireres
I amb aquesta ja son 5 les entrades publicades amb motiu de la trobada gastroblocaire a Caldes de Montbui el 4 de Juny.
Com heu pogut veure, amb aquesta és la tercera recepta en la que faig servir els carquinyolis de l’Espiga d’Or, i és que donen molt joc, ja sigui incorporant-los a una vinagreta o bé a una picada.
Amb aquesta recepta, també faig una altra aportació a les Jornades Gastronòmiques de les cireres, i és que és ara quan s’han d’aprofitar, doncs estan al seu millor punt.
A més, aquest entrant el podeu fer per la revetlla de Sant Joan, que segur que ja esteu pensant què podeu fer, oi que si?
Ingredients per a 4 persones
Formatge rulo de cabra
1 ou
Carquinyolis de l’Espiga d’Or
Oli
Per el coulis
250 g de cireres
50 g de sucre
60 g d’aigua
El suc de mitja llimona
Elaboració
- Començarem fent el coulis; desossarem les cireres, les posarem en un cassó amb l’aigua, el suc de mitja llimona i 50 grs de sucre; en el moment que comenci a bullir, ho deixarem 10 o 12 minuts a foc lent. Ho triturarem i ho deixarem refredar.
- Piquem els carquinyolis fins fer-ne pols.
- Agafarem el formatge rulo, en treurem l’escorça i l’esmicolarem dins un bol. En farem porcions d’uns 12 g, i els arrodonirem.
- Els passarem per ou batut i els enfarinarem amb la pols de carquinyoli.
- Els fregirem en un cassó amb oli d’oliva ben calent, només 30 o 40 segons, sinó se us desfaran.
- Servirem els bombons de formatge acompanyats del coulis de cirera.
Carme
Publicat el 02:27h, 08 junyQue bons!!
Sònia Berengueras
Publicat el 11:15h, 08 junyGràcies Carme! Si els fas ja m’explicaràs què tal… Petons!
Mayte Deza Artiaga
Publicat el 17:14h, 11 junyM’encanta la recepta 🙂 Aquesta cau!