Bombons de formatge de cabra, carquinyolis i coulis de cireres - Pa amb vi i sucre
I amb aquesta ja son 5 les entrades publicades amb motiu de la trobada gastroblocaire a Caldes de Montbui el 4 de Juny. Com heu pogut veure, amb aquesta és la tercera recepta en la que faig servir els carquinyolis de l’Espiga d’Or, i és que donen molt joc, ja sigui incorporant-los a una vinagreta o bé a una picada. Amb aquesta recepta, també faig una altra aportació a les Jornades Gastronòmiques de les cireres, i és que és ara quan s’han d’aprofitar, doncs estan al seu millor punt. A més, aquest entrant el podeu fer per la revetlla de Sant Joan, que segur que ja esteu pensant què podeu fer, oi que si?
15665
post-template-default,single,single-post,postid-15665,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bombons de formatge de cabra, carquinyolis i coulis de cireres

I amb aquesta ja son 5 les entrades publicades amb motiu de la trobada gastroblocaire a Caldes de Montbui el 4 de Juny.

Com heu pogut veure, amb aquesta és la tercera recepta en la que faig servir els carquinyolis de l’Espiga d’Or, i és que donen molt joc, ja sigui incorporant-los a una vinagreta o bé a una picada.

Amb aquesta recepta, també faig una altra aportació a les Jornades Gastronòmiques de les cireres, i és que és ara quan s’han d’aprofitar, doncs estan al seu millor punt.

A més, aquest entrant el podeu fer per la revetlla de Sant Joan, que segur que ja esteu pensant què podeu fer, oi que si?

 

Ingredients per a 4 persones

Formatge rulo de cabra

1 ou

Carquinyolis de l’Espiga d’Or

Oli

Per el coulis

250 g de cireres

50 g de sucre

60 g d’aigua

El suc de mitja llimona

Elaboració

  1. Començarem fent el coulis; desossarem les cireres, les posarem en un cassó amb l’aigua, el suc de mitja llimona i 50 grs de sucre; en el moment que comenci a bullir, ho deixarem 10 o 12 minuts a foc lent. Ho triturarem i ho deixarem refredar.
  2. Piquem els carquinyolis fins fer-ne pols.
  3. Agafarem el formatge rulo, en treurem l’escorça i l’esmicolarem dins un bol. En farem porcions d’uns 12 g, i els arrodonirem.
  4. Els passarem per ou batut i els enfarinarem amb la pols de carquinyoli.
  5. Els fregirem en un cassó amb oli d’oliva ben calent, només 30 o 40 segons, sinó se us desfaran.
  6. Servirem els bombons de formatge acompanyats del coulis de cirera.
3 Comentaris
  • Carme
    Publicat el 02:27h, 08 juny Respon

    Que bons!!

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 11:15h, 08 juny Respon

      Gràcies Carme! Si els fas ja m’explicaràs què tal… Petons!

  • Mayte Deza Artiaga
    Publicat el 17:14h, 11 juny Respon

    M’encanta la recepta 🙂 Aquesta cau!

Respondre a Mayte Deza Artiaga Cancel·lar